Voetrally "Brugge Upside Town"

TEAMBUILDING & FUN < VOETRALLY < BRUGGE

Perfect+ Voetrally "Brugge Upside Town"

Voetrally Brugge, de klassieker onder teambuildingconcepten

Brugge is made for walking, and that’s what you will do. Maar niet zomaar. Sfeer, gezelligheid, schoonheid en dan doen we er met de voetrally Upside Town nog een flinke ludieke schep bovenop.

Naast een traject dat de meest belangrijke bezienswaardigheden bevat, moet je team ook nog aan de slag met foto- en zoekopdrachten (digitale camera per team), vragen en op leuke plaatsen een groepsproef. Deze mix van elementen bezorgt eenieder alvast een schitterende herinnering aan een fijne dag in één van de mooiste decors van Europa.

Een beetje competitie, een beetje fun, veel Brugge, elkaar beter leren kennen… het is een recept voor de betere teambuilding of incentive-activiteit dat uw bedrijf beslist een positieve stimulans verschaft. Try it out!

Onze Teambuildings in Brugge

De voetrally Brugge is een unieke teambuildingervaring

En neemt deelnemers mee op een boeiende ontdekkingstocht door de betoverende straten van deze historische Belgische stad. Het evenement is ontworpen om teamcohesie te bevorderen door middel van uitdagende activiteiten die zowel intellectueel als fysiek stimulerend zijn.

Gewapend met een plattegrond en een lijst met vragen worden de teams aangemoedigd om Brugge te verkennen en onderweg diverse uitdagingen aan te gaan. Deelnemers moeten niet alleen hun navigatievaardigheden aanscherpen, maar ook hun vermogen om samen te werken en problemen op te lossen. De vragen variëren van historische feiten over de stad tot leuke weetjes, waardoor de deelnemers niet alleen plezier hebben, maar ook meer te weten komen over de rijke geschiedenis en cultuur van Brugge.

Een hoogtepunt van de voetrally is de fotozoektocht, waarbij teams specifieke locaties moeten vinden en creatieve foto’s moeten maken als bewijs van hun ontdekkingen. Dit bevordert niet alleen teamwork, maar ook de artistieke expressie van de deelnemers. De pittoreske achtergrond van Brugge biedt een perfect canvas voor deze visuele avonturen.

Naast de intellectuele uitdagingen worden de teams uitgedaagd met praktische proeven die variëren van ludieke spellen tot meer serieuze teambuildingactiviteiten. Deze proeven benadrukken de noodzaak van samenwerking.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.