RallyGame Brugge - Damme+

TEAMBUILDING & FUN < TEAMBUILDING BRUGGE < RALLYGAME

Perfect+ RallyGame Brugge-Damme

De RallyGame Brugge – Damme

Authentieke oldtimers, iPads, het prachtige Brugge, het mooie hinterland met z’n polders en pittoreske dorpjes zoals Damme, Oostkerke… Dit zijn enkele van de ingrediënten van onze unieke en interactieve RallyGame.

Aan het stuur van hun oldtimer vertrekken de teams voor hun teamevent die hen van Brugge naar Damme leidt, doorheen een schilderachtige en groene streek.

Navigeren, overleggen, oplossingen zoeken, foto’s nemen, video’s maken en zoveel meer… Vraag nu een voorstel!

Op aanvraag is dit teamevent ook in andere regio’s/gebieden beschikbaar. 

Onze Teambuildings in Brugge

De RallyGame Brugge – Damme is een uniek en opwindend teambuildingconcept

teams meeneemt op een avontuurlijke reis tussen Brugge en Damme, doordrenkt met de charme van oldtimers. Dit innovatieve evenement combineert de opwinding van een rally met de moderne technologie van iPads, waardoor een boeiende en interactieve ervaring ontstaat.

Het startschot wordt gegeven in het pittoreske Brugge, waar teams worden verwelkomd met de nostalgie van klassieke oldtimers. Deze charmante voertuigen vormen niet alleen het vervoermiddel, maar ook het middelpunt van het teambuildingavontuur. Elk team krijgt de taak om met hun oldtimer een reeks checkpoints tussen Brugge en Damme te bereiken, waar ze diverse uitdagingen en activiteiten zullen aangaan.

Onderweg stopt elk team regelmatig om op hun iPads deel te nemen aan uitdagende vragen over de historische locaties die ze passeren. Deze vragen variëren van lokale geschiedenis tot culturele weetjes, waardoor deelnemers niet alleen samenwerken, maar ook hun kennis vergroten. Het is niet alleen een rally, maar ook een leerzame ervaring die teamleden aanmoedigt om hun intellectuele capaciteiten te gebruiken.

Een ander opwindend aspect van de RallyGame is het vastleggen van het avontuur op beeld.

Teams worden aangemoedigd om onderweg leuke foto’s te maken en ludieke video’s te produceren. Deze creatieve opdrachten dragen bij aan de teambuildingervaring, waarbij teamwork, communicatie en creativiteit worden gestimuleerd. De vastgelegde beelden dienen niet alleen als blijvende herinnering aan de dag, maar kunnen ook worden gebruikt tijdens de prijsuitreiking om het meest inventieve team te belonen.

Kortom, de RallyGame biedt een unieke combinatie van nostalgische oldtimers, moderne technologie en teambuildingactiviteiten. Het is niet alleen een rit door het prachtige landschap, maar ook een reis vol samenwerking, uitdagingen en plezier, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt voor alle deelnemers.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.