TEAMBUILDING & FUN < TEAMBUILDING IN EEN ECHTE ARENA

Perfect+ Teambuilding in een echte Arena

Echte teambuilding in een echte Arena!

Hoe ziet de KAA Gent Arena er van binnenin uit? Is de spanning te snijden in de kleedkamers van het Lotto Park (RSC Anderlecht)? Hoe voelt dat nu, je opwachting maken in de spelerstunnel van de Cegeka Arena (KRC Genk)? Of als een volleerd topcoach voor de dug-out van het Stade du Pays (Royal Charleroi Sporting Club) ijsberen? Is Standard de Liège het meest vurige stadium van België? Ontdek het tijdens jullie volgende teambuilding in de stadiums van KAA Gent, KRC Genk, RSC Anderlecht, Royal Standard de Liège, Royal Charleroi Sporting Club of zelf Royal Knokke FC. Stuk voor stuk tot de verbeelding sprekende locaties, “where teams become TEAMS”

Perfect+ biedt enkele one-of-a-kind teambuildingconcepten aan in deze rasechte voetbalarena’s.

Bij de ArenaGame trekken jullie op interactieve ontdekkingstocht door de voetbaltempels. Ontdek hoe universeel jullie team is tijdens Squadra Universalis in de verschillende zones van deze unieke venues. Perform een haka, een Mexican wave of creër een indrukwekkende tifo in de tribunes. Een concept op maat van je team? Ook dat is natuurlijk mogelijk. 

Bovendien kan je deze ervaringen combineren met een personeelsfeest, meeting of zelfs een diner in één van de multifunctionele ruimtes van de 5 arena’s, venues where events become victories van onze partner arenaevents.be

Sinds kort bieden we onze teambuildingprogramma’s ook aan in Knokke met het stadium van Royal Knokke FC als locatie als uitvalsbasis. Heel wat mogelijkheden op vlak van venue (meetings, family days, barbecue, diner, party, etc.) en op vlak van teambuildings:

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.