OfficeGame+

TEAMBUILDING & FUN < OFFICEGAME

Perfect+ OfficeGame

Laat de medewerkers kennismaken met het nieuwe kantoorgebouw. Dit tijdens een originele maar ook ludieke ontdekkingstocht. Kom alles te weten over het gebouw en alles er rond. Hoe ziet mijn nieuwe werkplaats eruit? Wat zijn de regels in de keuken? Waar reserveer ik een meeting room? Belangrijke zaken om te weten, alles om misverstanden te vermijden.

Geniet van een unieke blik achter de schermen. Waar werkt mama of papa? Wat houdt mijn partner haar/zijn werk effectief in? Een originele family day in en rond de eigen bedrijfsgebouwen, een interactieve ontdekkingsreis voor alle leeftijden.

Een opendeurdag of klantenevent met een one-of-a-kind interactieve rondleiding doorheen het nieuwe bedrijfspand. De prachtige toonzaal in de spotlight plaatsen. Een grote groep vlot en op een veilige manier de fabriek laten ontdekken. Het indrukwekkende nieuwe magazijn tonen aan de klanten. Maak indruk op klanten, prospects, toeleveranciers en andere stakeholders.

Een originele invulling geven aan uw volgende recruitement day(s). Geselecteerde kandidaten nemen deel aan een unieke game doorheen hun toekomstige kantoor. Ze worden ondertussen door jullie gemonitord en getest op de gewenste vaardigheden. 2 vliegen in 1 klap.

Voor deze gelegenheden creëerden we ons concept de OfficeGame. In onderling overleg met gepersonaliseerde input ontwerpen we een op maat gemaakte OfficeGame voor jullie bedrijf. Deze input kan verschillende doelen hebben: informeren, entertainen tot zelfs de testen op bepaalde skills. Vragen, praktische challenges, foto- en video-opdrachten? Jullie bepalen het helemaal zelf, met een uniek concept als resultaat.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.