Teambuilding in Brugge+

TEAMBUILDING & FUN IN BRUGGE

Perfect+ Teambuilding activiteiten in Brugge

Teambuilding in Brugge, kan u zich een leuker en ontspannender activiteit of dagje uit voorstellen? Brugge is immers één van de meest authentieke en gezelligste stadjes die België te bieden heeft. Daarenboven passen we onze uitgebreide en gevarieerde teambuildingactiviteiten volledig aan uw bedrijf en wensen aan.

We garanderen tevens een zeer grote flexibiliteit qua groepsgrootte, locatie van de activiteit of begin- en eindplaats, timing, ….

Een teambuilding Brugge?  Interactieve city gamesculinaire workshops met heerlijke streekproducten, activiteiten per fiets, etc. 

Of wil u liever een spannende escape game in Brugge? Dat kan! Verrassend, ludiek en interactief staan hierbij centraal. Een totaalbelevenis doorheen de kleine, genoeglijke straatjes of langs de gezellige pleintjes van Brugge.

Ons aanbod aan teamevents is ruim en veelzijdig. Kortom, profiteer van een dagje of bedrijfsuitstap die u en uw team niet snel zullen vergeten. Kijk snel verder wat we voor u in petto hebben.

Onze Teambuildings in Brugge

Verder zijn onze weergaloze teamevents ook nog eens::

  • Meer of minder sportief, maar altijd haalbaar voor heterogene groepen, dus ideaal voor diverse fysieke condities en leeftijden.
  • Fungarantie, kortom een onvergetelijk moment of dagje uit.
  • We personaliseren ook elke teamactiviteit. Kortom, alles in lijn met uw bedrijfsuitstraling en -doelstellingen.
  • Coronaproof !!! Uitgevoerd volgens de lopende coronamaatregelen en dito -aanpassingen.

Een teambuilding in Brugge?

Brugge is het nec plus ultra op vlak van steden om een onvergetelijke teambuilding in te organiseren. IJzersterke teamevents verkrijgen door deze sfeervolle, historische stad een absolute meerwaarde voor een geslaagde bedrijfsuitstap of wervelende teambuilding activiteit. Je amuseren, de teamspirit optimaliseren en aanscherpen, neuzen in dezelfde richting en dat langs onweerstaanbaar gezellige straatjes en pleintjes. Wie zou hier niet voor tekenen?

De sympathieke historische Markt met zijn terrasjes, zijn magistrale belfort en het provinciaal Hof, het Burgplein met zijn prachtig gotisch stadhuis en de Heilige Bloedbaseliek – bewaarplaats van het Heilig Bloed van Christus – zijn allemaal plekken vol verhalen en schoonheid, overgoten met beiaardklanken. En de Rozenhoedkaai en de Dyver, de Onze-Lieve-Vrouwkerk, het Minnewater, het Begijnhof en de vele bruggetjes geven het daarenboven nog een romantische touch ook.

Wat maakt precies dat het sfeervolle Brugge het “Venetië van het Noorden” genoemd wordt? Juist, u weet het wel. Inderdaad! Zijn heerlijke en onweerstaanbare stadskanaaltjes, de fameuze Brugse Reitjes en de leuke toeristenbootjes, de beste manier om Brugge echt te bewonderen….. Perfect+ kan voor uw groep een gecharterde, exclusieve rondvaart integreren, zelfs met een paar verwenningetjes aan boord. Een glaasje champagne iemand? Of wat aperitiefhapjes en een drankje?

De city game van Perfect+ of een voet- of fietsrally, de succesvolle escape game, diverse ludieke wandel- en fietsactiviteiten, integreren we graag met een coronaproof terrasje (binnen de toegestane limieten), een brouwerijbezoek, een ritje met de paardentram, een bezoek aan het Groeninghe- (Vlaamse primitieven!) of interessante Gruuthuse museum, of wat denk je van een bezoek aan het chocolademuseum met eventueel een workshop in groep: een chocoladekunstwerk bouwen of leren lekkere pralines maken. Er is teveel te doen om op te noemen.

Echt! Brugge betekent zelfs niet zomaar een wervelend teambuilding evenement van Perfect+ binnen zijn muren, maar een echte totaalbelevenis voor uw team. Dus waarom niet er een bedrijfsuitje, of – weekendje met de collega’s van maken? Perfect+ is hier een meester regisseur in.

Noteer dat de vele onweerstaanbare teambuilding activiteiten van Perfect+ (dat zelf gesitueerd is op minder dan 200 meter van de grote Markt) onvergetelijke momenten zal opleveren waar uw teamleden nog lang zullen over napraten. Perfect+ heeft talloze formats die in elk geval steeds op maat en zeer flexibel gepersonaliseerd worden. En Perfect+ garandeert telkens een vlekkeloze coördinatie.

Dus u hoeft echt niet langer te aarzelen. Contacteer vandaag nog het Brugse evenementenkantoor Perfect+ en vraag een offerte op maat. 28 jaar ervaring en duizenden referenties vol klantentevredenheid zijn u vooraf gegaan. Doen, zeggen we dan!

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.