SMS-speurtocht Antwerpen +

TEAMBUILDING & FUN < SMS SPEURTOCHTEN < ANTWERPEN

Perfect+ Antwerpen "Het Geheim van Lange Wapper"

SMS-speurtocht Antwerpen: Het Geheim van de Lange Wapper

Lange Wapper spookt rond in dit leuke thematische stadspel vol fun. Bundel je talenten.

Antwerpen in de Middeleeuwen. Een geest waart rond. Die van Lange Wapper, een reus, een angstaanjagende schim die in krochten en riolen huist.

De mythe van deze legendarische figuur blijkt nog steeds rond te waren. Wat weten we van hem? Met een oud stadsplan, een reeks opdrachten en te onderzoeken feiten kan je je team op zijn spoor zetten. Hoe meer juiste informatie per SMS, hoe meer clues je terugkrijgt.

Wie kan de ultieme wens van Lange Wapper realiseren?

Leer meer over legendes, verleden en heden van Antwerpen. En vooral, beleef een amusante, ludieke tijd met je groep in de Sinjorenstad.

Onze Teambuildings in Antwerpen

Ontdek de geheimen van Antwerpen met de Lange Wapper SMS-speurtocht teambuilding

Antwerpen, een stad doordrenkt met geschiedenis en legendes, biedt het perfecte decor voor een onvergetelijke teambuildingervaring. Als u op zoek bent naar een unieke en opwindende manier om de teamgeest te versterken terwijl u de culturele rijkdom van Antwerpen ontdekt, zoek dan niet verder. Maak kennis met de Lange Wapper SMS-schattenjacht, een avontuur dat teams meeneemt op een reis door de stad, terwijl ze raadsels oplossen en aanwijzingen volgen geïnspireerd op de legendarische figuur, Lange Wapper.

De legende van de Lange Wapper, ontdek het tijdens de schattenjacht

De Lange Wapper is een bekende figuur in de Antwerpse folklore. Deze mythische reus wordt vaak afgebeeld als een ondeugende, trickster-achtige figuur die bekend staat om zijn streken en grappen. Hij zou door de straten van Antwerpen dwalen, mensen voor de gek houden en avonturen beleven die zowel spannend als humoristisch waren.

Hoe werkt de Lange Wapper SMS-speurtocht?

Bij aankomst krijgen deelnemende teams een speciale telefoonnummer toegewezen waarmee ze kunnen communiceren met de geest van de Lange Wapper. Via sms-berichten zal de Lange Wapper teams uitdagen en aanwijzingen geven om de schat van Antwerpen te ontdekken. Teams moeten hun creativiteit, intelligentie en samenwerking inzetten om de puzzels en raadsels op te lossen die de Lange Wapper voor hen heeft bedacht.

Wat maakt de Lange Wapper SMS-schattenjacht zo uniek?

  1. Cultuur en Geschiedenis: De schattenjacht is doordrenkt met de rijke geschiedenis en cultuur van Antwerpen. De legende van de Lange Wapper is een essentieel onderdeel van de lokale folklore en biedt een boeiende context voor het avontuur.

  2. Teambuilding: Deelnemers worden gedwongen om effectief samen te werken om de raadsels op te lossen en aanwijzingen te volgen. Dit versterkt de teamdynamiek en de banden tussen collega’s.

  3. Probleemoplossend Vermogen: De uitdagingen die de Lange Wapper voorlegt, vereisen creatief denken en het vermogen om snel problemen op te lossen. Deze vaardigheden zijn waardevol in de zakelijke context.

  4. Spanning en Avontuur: Het volgen van aanwijzingen en het ontdekken van verborgen schatten voegt een element van opwinding toe aan het evenement. Het is een avontuurlijke reis door de straten van Antwerpen.

Waarom Antwerpen voor uw volgende teambuilding?

Antwerpen is de ideale locatie voor deze unieke teambuilding-ervaring. De stad staat bekend om haar prachtige architectuur, rijke geschiedenis en bruisende sfeer. Terwijl teams de straten van Antwerpen doorkruisen om de schatten te vinden, zullen ze ook genieten van de schoonheid en de verborgen juweeltjes van de stad.

Conclusie, kies voor de SMS-speurtocht Antwerpen!

De Lange Wapper SMS-schattenjacht teambuilding biedt niet alleen een geweldige kans om de stad Antwerpen te verkennen, maar versterkt ook de teamgeest, creativiteit en probleemoplossende vaardigheden van de deelnemers. Het avontuur, geworteld in de lokale folklore, zorgt voor een onvergetelijke ervaring die deelnemers nog lang zullen koesteren. Als u op zoek bent naar een unieke en boeiende manier om uw team te versterken, dan is de Lange Wapper SMS-schattenjacht in Antwerpen de perfecte keuze. Laat de legende tot leven komen terwijl uw team de schatten van de stad ontdekt!

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.