Escape game Jodoigne Geldenaken+

TEAMBUILDING & FUN < ESCAPEGAMES < JODOIGNE-GELDENAKEN

Perfect+ Escape game Jodoigne Geldenaken

Een mysterieuze aktentas, een iPad met digitaal stadsplan en een pittoreske stad, dat zijn de hoofdingrediënten van onze unieke EscapeGame.

Dit concept bestaat ook in een versie in en rond de Abbaye de la Ramée (nabij Jodoigne). Kluizen kraken, raadsels oplossen, enigma’s ontcijferen zijn de kruiden van het recept. Aan jullie om deze unieke interactieve belevenis tot een goed gerecht (lees einde) te brengen.

Nieuwsgierig naar dit uniek teamevent? Vraag snel uw voorstel.

De betovering begint wanneer je wordt uitgerust met een mysterieuze aktentas, een iPad met een digitaal stadsplan en een flinke dosis nieuwsgierigheid.

Je bevindt je te midden van de schilderachtige straatjes van Jodoigne. Een charmant stadje doordrenkt van geschiedenis en mysterie. Met elke stap die je zet, voel je de opwinding groeien terwijl je op zoek gaat naar de virtuele kluizen die strategisch zijn verborgen in de omgeving van de Abbaye de la Ramée of in het centrum van de stad..

Terwijl je door de kronkelende paden van het oude klooster wandelt, word je uitgedaagd door een reeks puzzels, raadsels en enigma’s die je intellect en samenwerkingsvaardigheden op de proef stellen. Misschien stuit je op een cryptische aanwijzing in de eeuwenoude architectuur. Of ontdek je een sleutel tot het mysterie in de verstilde schoonheid van de omringende natuur.

De spanning stijgt naarmate de tijd verstrijkt en de klok genadeloos doortikt tijdens de escape game Jodoigne Geldenaken.

Elke opgeloste puzzel brengt je dichter bij de onthulling van de schat. Maar elke fout kan fataal zijn voor je missie. Wanneer de druk om te slagen ondraaglijk wordt, moeten jij en je team snel beslissen: blijven jullie vastberaden zoeken naar de oplossing. Of is het tijd om te vluchten en de enige optie te kiezen die resteert?

De EscapeGame in Jodoigne is een opwindend avontuur dat je meeneemt op een reis door de rijke geschiedenis en betoverende landschappen van deze pittoreske regio. Durven jullie de uitdaging aan? Vraag snel naar meer informatie en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol spanning, strategie en mysterie.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.