Spannende escape game Kortrijk+

TEAMBUILDING & FUN < ESCAPEGAMES

Perfect+ Spannende escape game Kortrijk

De EscapeGame: Een Avontuurlijke Reis door Kortrijk

Stel je voor: een groep collega’s die zich verzamelen in het bruisende hart van Kortrijk. Ze staan ​​klaar voor een avontuur dat hun samenwerking, logisch denkvermogen en creativiteit op de proef zal stellen. Maar wat is dit avontuur precies?

Wat hebben een iPad met een interactief stadsplan, een mysterieuze aktentas, breinkrakers, enigma’s, spanning, teamwork, logisch nadenken en ontsnappen met elkaar gemeen? Het antwoord ligt verscholen in de enige echte escape game Kortrijk.

De escape game Kortrijk is geen gewoon teamevent.

Het is een unieke belevenis waarbij deelnemers Kortrijk doorkruisen op een interactieve en uitdagende manier. Het begint allemaal met het ontvangen van een mysterieuze opdracht en het openen van de geheimzinnige aktentas die het startpunt vormt van het avontuur. Binnenin vinden ze aanwijzingen, puzzels en gadgets die hen op weg zullen helpen door de stad, maar ook uitdagen om hun grenzen te verleggen.

Met een iPad in de hand verkennen ze de straten van Kortrijk,

op zoek naar verborgen locaties en het ontrafelen van mysterieuze raadsels. De klok tikt genadeloos door, en de deelnemers moeten al hun vaardigheden bundelen om de uitdagingen te overwinnen en op tijd te ontsnappen.

Nieuwsgierig naar dit unieke teamevent? Ontdek meer over hoe de EscapeGame een onvergetelijke ervaring kan bieden aan jouw groep.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.