Fietsrally Brugge-Damme+

TEAMBUILDING & FUN < FIETSRALLY < BRUGGE-DAMME

Perfect+ Fietsrally Brugge-Damme

Een teambuilding fietstocht van Brugge naar het Damme van Tijl Uylenspieghel. Een licht sportief teamevent per fiets, vol uitdaging, spel en plezier, praktische proeven, fotoshoots, prachtige natuur en vooral veel fun momenten met de collega’s. Dé ideale blend voor uw volgende teambuilding.

Op een licht sportieve manier maken jullie tijdens de teambuilding fietstocht Brugge-Damme met de prachtige en vlakke polderlandschappen tussen Brugge en Damme. Op hun weg langsheen kronkelende autoluwe straatjes, de Damse Vaart en pittoreske dorpjes (zoals het sprookjesachtige Oostkerke) vergezellen de  romantische verhalen over Nele en de lokale held Tijl Uylenspieghel de deelnemers tijdens hun fietstocht. Uniek en onvergetelijk.

Ook testen we allerlei vaardigheden van alle teamleden uitgebreid aan de hand van leuke en ludieke opdrachten tijdens deze teambuilding fietsrally Brugge-Damme. Een teamactiviteit geschikt voor iedereen, ongeacht zijn/haar fysieke mogelijkheden, interesses, leeftijd, etc. Een teamuitje per fiets, gevoed met een juiste portie leuke uitdagingen.

Teambuilding fietsrally Brugge-Damme

We starten de teambuilding fietstocht Brugge Damme met een korte briefing, vervolgens worden de teams ingedeeld en krijgt iedere deelnemer een fiets op zijn/haar maat (elektrische fietsen op aanvraag beschikbaar). Nadien vertrekken de teams op hun teambuilding per fiets doorheen de prachtige groene polderlandschappen tussen Brugge en Damme. Op hun gezellige fietstocht kunnen ze punten scoren door de juiste antwoorden te vinden, prachtige teamfoto’s te nemen en praktische opdrachten tot een goed einde te brengen. Natuurlijk mag een drinkstop onderweg niet ontbreken, de innerlijke mens moet ook gesterkt worden. Afsluiten doen we met een korte debriefing en prijsuitreiking.

De teambuilding fietstocht is beschikbaar in een Nederlands-, Frans-, Engels- of meertalige (2 talen) versie. We voorzien uiteraard voor iedere deelnemer een kwaliteitsstadsfiets die afgesteld wordt op zijn/haar maat. Pechdienst onderweg eveneens voorzien.

Verder passen we dit ongedwongen teambuildingconcept met plezier aan op maat van uw bedrijf en/of groep. Maatwerk is onze passie. Mogelijk om uit te breiden met een ontbijt, lunch, barbecue of diner. Ook een volledig dagprogramma met voldoende stops onderweg kan perfect. Indien gewenst starten we ook in Damme, wordt er richting Brugge gefietst en terug.

Perfect+ heeft ook een teambuilding fietsen spelformule met iPad en GPS, ‘dé BikeGame’ geheten. Werkelijk exclusief en interactief. Het neusje van de zalm. Meer weten?Klik hier.

Vraag hier snel meer info of een gratis offerte.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.