BikeGame Ieper+

TEAMBUILDING & FUN < BIKEGAME < IEPER

Perfect+ BikeGame Ieper

BikeGame Ieper!

Fiets binnen in de historische stad Ieper en haar omgeving voor een onvergetelijke teambuilding fietstocht vol avontuur en uitdaging. Gewapend met een fiets en een iPad met interactieve kaart, banen de teams zich een weg door de straten van Ieper en de omliggende dorpjes. Langs de stille getuigen van de Groote Oorlog die nog steeds overal aanwezig zijn.

Deze unieke fietstocht biedt niet alleen de mogelijkheid om de prachtige landschappen en historische bezienswaardigheden van de regio te verkennen.

Maar ook om samen te werken, teamgeest te versterken en plezier te hebben met je collega’s of vrienden. Terwijl je door de pittoreske straatjes en langs de kronkelende wegen fietst, worden de teams uitgedaagd met een verscheidenheid aan opdrachten en activiteiten die hen zullen testen op verschillende vaardigheden en talenten.

Onze Teambuildings in Ieper

Een van de challenges van de BikeGame Ieper zijn de locatievragen,

waarbij teams moeten zoeken naar specifieke bezienswaardigheden en landmarks in de stad en de omliggende dorpen. Door slim gebruik te maken van de interactieve kaart op hun iPad, moeten ze de juiste route vinden en nauwkeurig navigeren naar elk punt op hun parcours. Deze uitdagingen zullen niet alleen hun oriëntatievermogen en navigatievaardigheden testen, maar ook hun vermogen om samen te werken en effectief te communiceren als een team.

Naast de locatievragen worden de teams ook geconfronteerd met breinkrakers en puzzels.

Deze om hen uit te dagen hun probleemoplossende vaardigheden en creativiteit te gebruiken. Of het nu gaat om het oplossen van cryptische raadsels, het kraken van codes of het vinden van verborgen aanwijzingen, deze uitdagende opdrachten zullen de teams op de proef stellen en hen stimuleren om buiten de gebaande paden te denken.

Maar het is niet allemaal serieus – tijdens de fietstocht worden de teams ook aangemoedigd om plezier te hebben en hilarische momenten vast te leggen met foto’s en video’s. Of het nu gaat om gekke poses, grappige sketches of spontane dansjes, het maken van deze creatieve content zal zeker zorgen voor veel gelach en een positieve sfeer onder de deelnemers.

Als de BikeGame Ieper ten einde loopt en de teams terugkeren naar het startpunt,

kijken ze niet alleen terug op een dag vol avontuur en plezier, maar ook op een ervaring die hen dichter bij elkaar heeft gebracht en waardevolle herinneringen heeft gecreëerd. Deze zullen ze voor altijd zullen koesteren. Dus pak je fiets, grijp je iPad en ga op pad voor een onvergetelijke teambuilding fietstocht door Ieper en haar omgeving!

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.