Spannende escape game Parijs+

TEAMBUILDING & FUN < ESCAPEGAMES < PARIJS

Perfect+ Spannende escape game Parijs

Escape game Parijs, de lichtstad, maar hoe verlicht zijn jullie geesten?

Voldoende om dé EscapeGame tot een goed einde te brengen? De teams worden uitgerust met een attaché-case, een interactief stadsplan en een iPad. 

stap 1 : kijk waar alle kluizen in Parijs geplaatst zijn,

stap 2 : stippel een logische route uit,

stap 3 : los de puzzel op,

stap 4 : geef de juiste code in OF geef de verkeerde code in en ontsnap snel,

stap 5 : op naar de volgende kluis. 

Een sensationeel teamevent in het kader van prachtige Parijse binnenstad. Nieuwsgierig naar dit uniek teamevent? Vraag snel uw voorstel.

Te midden van de prachtige Parijse binnenstad wacht een uitdaging van epische proporties: de Escape Game Parijs.

Maar zijn jullie geesten verlicht genoeg om deze uitdaging tot een goed einde te brengen? Gewapend met een attaché-case, een interactief stadsplan en een iPad, staan de teams klaar om de strijd aan te gaan.

De eerste stap is het bekijken van de locaties van alle kluizen verspreid over Parijs.

Vervolgens is het aan jullie om een logische route uit te stippelen, waarbij slimme navigatie en strategie van essentieel belang zijn. Eenmaal bij een kluis aangekomen, wacht de volgende uitdaging: het oplossen van de puzzel die jullie te wachten staat.

Maar let op, het invoeren van de juiste code is cruciaal voor succes. Een foutieve code betekent niet alleen een gemiste kans, maar vereist ook een snelle ontsnapping om de volgende uitdaging aan te gaan.

Met elke stap in de escape game Parijs brengen jullie jezelf dichter bij de overwinning,

terwijl de opwinding en adrenaline door jullie aderen stromen. De sensatie van het samenwerken en het overwinnen van obstakels versterkt de banden binnen het team en zorgt voor onvergetelijke herinneringen.

Dus, zijn jullie klaar voor dit sensationele teamevent in het hart van de lichtstad? Nieuwsgierig geworden naar deze unieke ervaring? Aarzel dan niet langer en vraag snel uw voorstel aan.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.