Spannende escape game Mons (Bergen)+

TEAMBUILDING & FUN < ESCAPEGAMES < MONS-BERGEN

Perfect+ Spannende escape game Mons (Bergen)

De briefing van escape game Mons Bergen is gegeven, de iPads en koffers verdeeld…. En wat nu?

Het is aan de teams om initiatief te nemen. Op de kaart op de iPad is te zien waar de kluizen verspreid over de stad liggen. Een logische route uitstippelen is dus noodzakelijk. Eens aangekomen bij de kluis is de volgende actie het enigma ontraadselen. Is dit gelukt, dan wordt de inhoud van de kluis toegevoegd aan de teamrekening. Is dit niet gelukt… tja, ontsnap dan maar snel. 

Teamwork, geestdrift, overleg, slim navigeren… zijn maar een paar onderdelen die onze EscapeGame zó uniek en onvergetelijk maken.

Nieuwsgierig naar dit uniek teamevent? Vraag snel uw voorstel.

Met de briefing achter de rug en de iPads en koffers verdeeld, begint het echte avontuur voor de teams in de escape game Lier.

De kaart op de iPad toont de verspreide locaties van de kluizen door de stad, wat het belang van een goed doordachte route benadrukt. Een strategische aanpak is essentieel om efficiënt door de straten te navigeren en geen enkele kluis over het hoofd te zien.

Eenmaal bij een kluis aangekomen, staat het volgende raadsel al klaar om ontrafeld te worden. Dit moment vereist niet alleen scherp denkvermogen, maar ook teamwork en geestdrift om samen de juiste oplossing te vinden. En wanneer het lukt, wordt de beloning toegevoegd aan de teamrekening, waardoor de spanning en opwinding alleen maar toenemen.

Maar als het raadsel niet wordt opgelost, rest er maar één optie:

snel ontsnappen en de volgende uitdaging aangaan. Dit element van druk en snelheid voegt een extra dimensie toe aan het spel, waardoor elke beslissing cruciaal wordt voor het succes van het team.

Teamwork, geestdrift, overleg en slim navigeren zijn slechts enkele van de vele onderdelen die de escape game Lier zo uniek en onvergetelijk maken.

Dus waar wacht je nog op? Neem het initiatief en ontdek zelf de opwinding van dit unieke teamevent. Vraag vandaag nog uw voorstel aan en bereid je voor op een avontuur dat je team nog lang zal bijblijven.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.