Stadsspel City game Ieper+

TEAMBUILDING & FUN < SMARTCITYGAMES < IEPER

Perfect+ Stadsspel City game Ieper

Stadsspel City game Ieper!

Stap binnen in de betoverende wereld van Ieper en beleef deze historische stad op een onvergetelijke en interactieve manier met onze teambuilding CityGame! Ontdek de prachtige bezienswaardigheden, stille herinneringen aan de Grote Oorlog en nostalgische plekken zoals de Vismarkt, allemaal met behulp van een iPad en onze innovatieve app.

Wanneer de teams worden gedropt in de stad,

krijgen ze de uitdaging om Ieper te verkennen en tegelijkertijd deel te nemen aan een reeks spannende en uitdagende opdrachten. Terwijl ze door de straten dwalen, komen ze langs iconische gebouwen zoals de imposante Lakenhalle, de ontroerende Menenpoort en de majestueuze Sint-Maartenskerk. Maar de CityGame biedt meer dan alleen sightseeing – het is een kans om de stad te ervaren op een interactieve en boeiende manier.

Onze Teambuildings in Ieper

Bij het stadsspel City game Leuven zijn de challenges zo ontworpen om zowel het teamwerk als de individuele creativiteit te stimuleren.

Dit met puzzels, raadsels en uitdagingen die het beste uit de deelnemers halen. Of het nu gaat om het oplossen van historische mysteries, het verzamelen van virtuele schatten of het uitvoeren van leuke en gekke opdrachten, er is voor elk wat wils tijdens deze spannende ontdekkingstocht door Ieper.

Maar de CityGame biedt meer dan alleen maar spelplezier.

Het is ook een geweldige gelegenheid om samen te werken, relaties op te bouwen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert, een incentive voor je team wilt organiseren of gewoon op zoek bent naar een leuke en interactieve activiteit, de CityGame is geschikt voor groepen van 10 tot 1.000 personen en kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Kortom, de CityGame in Ieper biedt een unieke en opwindende manier om deze prachtige stad te verkennen en te ervaren. Dus verzamel je team, grijp je iPad en ga op avontuur in de Kattenstad!

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.