Stadsspel City game Mechelen+

TEAMBUILDING & FUN < SMARTCITYGAMES < MECHELEN

Perfect+ Stadsspel City game Mechelen

Het stadsspel City game Mechelen!

Al gehoord van ‘Dé CityGame’? Ons exclusief stadsspel, ‘dé City Game’ is een wervelende teambuilding activiteit en zowat het meest interactieve stadsspel dat u zich maar voorstellen kan.

Dit stadsspel is het veelzijdigste spelconcept van onze sector omdat het alles bevat wat een goede teambuilding moet hebben. Een begeesterende state-of-the-art mix van spelcomponenten. Het city game programma van Perfect+ is dan ook zo onweerstaanbaar omdat het de deelnemers meesleept op een enthousiasmerende manier en zo overeenstemt met de verwachtingen van al wie een gevarieerde, leuke teambuilding activiteit wil.

In dit exclusief, interactief stadsspel City game Mechelen,

nemen teams het tegen elkaar op met als leidraad, noem het een spelconsole, nl. een iPad. Deze leidt u door de gezellige, levendige Maneblussersstad waarbij de tablet hen tegelijk een brede waaier aan allerlei uiteenlopende opdrachten laat uitvoeren. Nadat de iPad is opgestart, kiezen de groepjes nog een originele teamnaam en maken ze een leuke teamfoto. De gehele city game lang worden ze op een one-of-a-kind, technologische wijze langsheen diverse stadsattracties gestuurd vol leuke opdrachten en verrassingen. 

Onze Teambuildings in Mechelen

Stadsspel City game Mechelen, dat is: 

Eigenlijk dé ideale teambuilding activiteit ook als vorm van retentie management, want het kan ook beschouwd worden als een belonend bedrijfsuitje en dus incentive voor uw medewerkers.

Het veelomvattende stadsspel ‘CityGame Mechelen’ is de som van vele ingrediënten die een onweerstaanbare teambuilding tot hét perfecte teamevenement ombouwen, zoals daar zijn:

 • samenwerking  en onderling overleg
 • strategisch denken en inschattingscapaciteiten
 • een in vele aspecten verrassende stadsontdekking
 • een ongedwongen team ambiance waardoor een aangenaam ploegsfeertje ontstaat
 • met meer of minder nadruk op sportiviteit (uw keuze)

Uw winst? Bij allen een grondigere en diepere kennismaking met de collega’s juist vanwege die “weg van de werkomgeving” context, waardoor de neuzen als vanzelf in dezelfde richting staan. Kortom de CityGame staat garant voor een ongelooflijk veelzijdig teambuildingevent.

Gun uw team deze bijzondere teambuilding ervaring.

Tegelijk is dit ten voordele van een scherpere teamspirit. Ga voor een onvergetelijke belevenis met het interactieve stadsspel Mechelen en vraag meteen een vrijblijvend voorstel aan Perfect+. We zenden u binnen de 24 uur een leuke instapofferte… Hoe? Druk op de contactknop hieronder! 😊.

Deze teamactiviteit is verder geschikt voor alle deelnemers binnen uw groep, omdat er géén beperkingen zijn voor wie dan ook, noch qua

 • leeftijd,
 • fysieke kracht,
 • persoonlijke interesses

Kortom, tijdens het onweerstaanbare, interactieve stadsspel Mechelen, echt wel het neusje van de zalm, komt iedereen aan bod en is er voor elk wat wils.

Stadsspel Mechelen ‘Dé CityGame’

Voor al wie op zoek is naar een extraordinaire teambuilding belevenis, wordt het interactieve stadsspel Mechelen een evidente keuze, want “dé CityGame’ is het nec plus ultra qua teambuilding programma. Daarenboven nodigt de bruisende, mooie centrumstad Mechelen u echt uit, doordat het een ideale locatie is, op maat gesneden, om er een exclusieve city game in te realiseren.

Enkel troeven van Mechelen zijn:

 • een heerlijk centrum met heel wat historisch erfgoed
 • allerlei mooie plekken vol meeslepende verhalen, een schat aan  monumenten en gebouwen, de Dijle, aangename straten, pleinen en parken
 • met vele bezienswaardigheden binnen wandelafstand,
 • een bruisend oord vol gastronomie, sfeer, cultuur en gezelligheid.

Bij de vele must sees en must do’s onder meer:

 • De Grote Markt met het prachtige Stadhuis, historische panden en de overheersende Sint-Romboutskathedraal
 • Kerken, musea, basilieken
 • Het Paleis van Margaretha van Oostenrijk
 • De Ijzerenleen, Vismarkt, Brusselse Poort
 • Het Dijlepad en Vrijbroekpark
 • De Lamotsite en Brouwerij het Anker
 • En ontelbare hoekjes en gezellige pleintjes
 

Het stadsspel Mechelen kan zowel in het Nederlands, als het Frans, Engels, of zelfs tweetalig.

We zeiden het al. Het onweerstaanbaar teambuilding event van Perfect+ in Mechelen garandeert een totaalbelevenis voor uw groep. Dus waarom niet, er een heus bedrijfsuitstapje met de collega’s er van maken. Wij zorgen als coördinator ervoor dat dit dagje uit Perfect+ wordt uitgevoerd.

Vele instanties en bedrijven gingen u voor en boekten de interactieve city game “Dé CityGame Mechelen. Allen waren nadien dolenthousiast. Vooral de bijzondere combinatie van zovele diverse spelelementen werden op prijs gesteld en het programma steevast bestempeld als een succesvol dagje uit waarbij de CityGame als een uiterst geslaagd teambuilding event ervaren werd.

Daaruit blijkt dat Mechelen doorkruisen aan de hand van ons interactief stadsspel City game Mechelen, wel degelijk dé formule is voor een schitterend teamevenement.

Dit vanwege zijn unieke mix van het maken van originele teambeelden, naast de ludieke opdrachten, grappige vragen en het realiseren van gekke  filmpjes en zo meer… Bovendien kan het scoreverloop van de andere teams, hun positie in de stad en uiteraard  uw eigen ranking in real time gevolgd worden, waardoor het helemaal een superspannende team city game wordt.

Voeg daarbij de gebruikte technolgie van de city game stadsspel Mechelen die echt one-of-a-kind en state-of-the-art is en ook nog heel wat  eigenzinnige verrassingen oplevert.

Harmonieus samenwerken is essentieel als je ploegje tot winnaars van het interactief stadsspel Mechelen wil uitgeroepen worden tijdens de korte prijsuitreiking na afloop. Hierbij vindt ook het uitwisselen van de beleefde ervaringen tijdens een borrelmoment plaats, waarbij ook de projectie van de teamfoto’s en -video’s zullen stimuleren tot hartstochtelijk napraten en een flinke dosis fun. Een garantie voor een mooie afsluiter en een aangenaam samenhorigheidsgevoel.

De activiteit kan ook een drink omvatten, bijvoorbeeld op een coronaproof terrasje, of beëindigd worden met een restaurantbezoek. We offeren ook speciale lunch of diners soms op een verrassende locatie, en met al of niet animatie of inkleding.

Teken meteen voor wat Perfect+ en de stad Mechelen u bieden.

Laat uw teamgenoten genieten van een weergaloze teambuilding activiteit vol onvergetelijke momenten. Perfect+ staat voor 28 jaar professionele ervaring, honderden uitmuntende aanbevelingen en een ***** klantenwaardering.

Profiteer van ons aanbod en dit teambuildend stadsspel in Mechelen en benader ons vandaag nog voor een niet-bindende offerte, op maat van uw wensen.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.