SMS-speurtocht Gent+

TEAMBUILDING & FUN < SMS SPEURTOCHTEN < GENT

Perfect+ SMS-speurtocht Gent

Het doel van deze SMS-speurtocht Gent is om het gestolen paneel van het Lam Gods terug te vinden.

Dit in een wervelwind van opdrachten, één voor één gelinkt aan de meest befaamde kunstdiefstal in België én aan de Gentse binnenstad.

Het gestolen paneel “de Rechtvaardige Rechters”, een luik van het beroemde Lam Gods van de gebroeders Van Eyck blijft nog altijd intrigeren. Het verdwenen paneel kan alsnog gevonden worden na het opduiken van oude handschriften en getuigenissen.

De deelnemers gaan in teams allerlei aspecten van de diefstal onderzoeken. Ondertussen verkennen ze de stad Gent en geven hun info door per SMS. Meer en meer stukken van de rebus komen bij elkaar naargelang de teams creatief en met overleg opdrachten, vragen en raadsels tot een goed einde brengen.

Dit gewaardeerde stadsspel is geschikt voor iedereen.

Duur: 2 à 2,5 uur.

 

Onze Teambuildings in Gent

Welkom bij onze spannende teambuilding SMS-speurtocht Gent,

waar de deelnemers op een missie gaan om het gestolen paneel “De Rechtvaardige Rechters” van het wereldberoemde Lam Gods terug te vinden. Gewapend met enkel hun intellect, doorzettingsvermogen en een reeks uitdagende vragen. Zo komen de teams stap voor stap dichter bij de verborgen schat komen. Dit terwijl ze door de historische straten van de stad dwalen.

Het avontuur begint met het ontrafelen van cryptische aanwijzingen en het oplossen van puzzels op iconische locaties in het stadscentrum. Elk correct antwoord brengt de teams een stapje dichter bij het lokaliseren van het gestolen paneel. Tegelijkertijd komen ze meer te weten over de rijke geschiedenis en cultuur van Gent.

Terwijl de teams zich een weg banen door smalle steegjes,

langs middeleeuwse gebouwen en langs de majestueuze rivier de Leie, worden ze uitgedaagd. Een verscheidenheid aan opdrachten die hun creativiteit, samenwerking en probleemoplossend vermogen testen. Van het interpreteren van oude kaarten tot het verzamelen van aanwijzingen. Elke stap van de tocht brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

Als de teams zich door de stad bewegen, zullen ze merken dat de spanning stijgt. Dit naarmate ze dichter bij de verstopplaats van het paneel komen. Samenwerking en communicatie zijn essentieel. De deelnemers moeten hun krachten bundelen om het mysterie te ontrafelen en de schat te vinden voordat de tijd om is.

De schattenjacht is ontworpen als een boeiende en interactieve ervaring. Bovendien is deze teambuilding geschikt is voor alle deelnemers, ongeacht hun achtergrond of ervaring. Het draait niet alleen om het vinden van de schat, maar ook om het versterken van teambanden, het bevorderen van samenwerking en het creëren van blijvende herinneringen.

Dus ga mee op dit avontuurlijke en opwindende zoektocht naar “De Rechtvaardige Rechters”

en ontdek de magie van Gent terwijl je samen met je team de uitdagingen aangaat en de schat achterna jaagt.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.