Voetrally Mechelen+

TEAMBUILDING & FUN < VOETRALLY < MECHELEN

Perfect+ Voetrally Mechelen

Voetrally Mechelen staat garant voor:

een stadsspel vol fun, cultuur, ontdekking van de stad en uiteraard je medespelers. Dat is de korte omschrijving van de voetrally in Mechelen.

Gewapend met een rallyboek met vragen, praktische proeven en foto-opdrachten (incl. digitale camera) doorkruisen de teams de stad van de Maneblussers en ontdekken al z’n troeven zoals de Sint-Romboutskerk, de gezellige Vismarkt, de Lamot-site (een voorbeeld van stadsvernieuwing) en andere prachtige pleinen, parkjes en straten.

Dé ludieke stadsverkenning en teambuilding, vol pure fun.

Van 10 tot 400 personen – geschikt als teambuildingincentive of puur voor het plezier.

Onze Teambuildings in Mechelen

Naarmate de teams zich door de kronkelende straten en langs de historische bezienswaardigheden van Mechelen begeven,

groeit de opwinding en het enthousiasme onder de deelnemers. Gewapend met hun rallyboek en digitale camera’s, duiken ze dieper in de rijke geschiedenis en bruisende cultuur van deze charmante stad.

Op verschillende plaatsen in de stad worden de teams uitgedaagd met praktische proeven die hun behendigheid en teamworkvaardigheden testen. Elk teamlid draagt bij aan het succes van de groep terwijl ze lachen en plezier maken.

Terwijl de zon langzaam ondergaat en de stad gehuld wordt in een warme gloed, vinden de teams zichzelf terug op de sfeervolle Lamot-site, een levendig symbool van stadsvernieuwing en heropleving. Hier worden ze aangemoedigd om creatieve foto-opdrachten uit te voeren die de schoonheid en levendigheid van Mechelen vastleggen, van de moderne architectuur tot de levendige straatkunst.

De voetrally Mechelen is niet alleen een kans om de stad te verkennen,

maar ook om elkaar beter te leren kennen en sterke banden op te bouwen tussen teamleden. Onderweg delen ze verhalen, uitdagingen en overwinningen, terwijl ze samenwerken om de opdrachten te voltooien en hun doel te bereiken.

Naarmate de rally zijn climax bereikt en de teams terugkeren naar het startpunt, worden ze begroet met een gevoel van voldoening en trots op hun prestatie. Of ze nu als winnaars uit de bus komen of niet, één ding is zeker: ze hebben een dag vol avontuur, plezier en ontdekking beleefd in het hart van Mechelen.

Of het nu gaat om een teambuildingevenement, een incentive of gewoon een dagje uit met vrienden, de voetrally door Mechelen biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen, van kleine groepen tot grote gezelschappen. Dus stap uit je comfortzone, verken de stad en maak herinneringen die een leven lang meegaan tijdens deze ludieke stadsverkenning vol pure fun.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.