Incentives Buitenland+

INCENTIVES BUITENLAND

Perfect+ Incentives in het buitenland

Je team ontwikkelen gaat over samen grenzen verleggen. Soms ook letterlijk. Samen naar het buitenland trekken, tilt teams naar een hoger niveau. Op voorwaarde dat bestemming, programma en omkadering bij je waarden en doelstellingen aansluiten. Perfect+ creëert die impactvolle en memorabele momenten in het buitenland. Of het nu gaat om incentives of teambuildings, om gerichte werkbezoeken of om samen energie tanken: we zorgen voor een unieke reis en teambuilding op maat.

Welke stad weerspiegelt de ambitie van je bedrijf? Welke dagindeling past bij de gelegenheid en het profiel van je teamleden? Het zijn belangrijke factoren die ons helpen de uitdaging vormgeven. Zodat de impact nazindert, en je team helpt groeien.

  • Perfect+ organisation: je wil natuurlijk zelf ook focussen op die teambuilding. Laat al de to do’s en reservaties die erbij komen kijken dus maar aan ons over.
  • On the spot: teambuildings renderen best als ze matchen met de doelstellingen en identiteit van je team, ook in het buitenland. Perfect+ luistert naar wie je bent en wat je wil, om daar de best mogelijke challenge tegenover te zetten. En dat elke keer opnieuw.
  • Sustainable: onze diensten hebben de ambitie om zorg te dragen voor het klimaat (daar is onze ClimateGame het beste bewijs van). Klimaatneutraal reizen, logeren en teambuilden is dus perfect+ mogelijk.

EventArchitect Group

Perfect+ maakt trots deel uit van de EventArchitect Group!

De EventArchitect Group verzamelt wereldwijd de meest unieke evenementenbureaus in één groot netwerk. Eén aanspreekpunt voor elk event, waar dan ook ter wereld. 

Perfect+ vertegenwoordigt België als enige evenementbureau. Meer informatie vind je hier.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.