Stadsspel EscapeGame Antwerpen +

TEAMBUILDING & FUN < ESCAPEGAME < ANTWERPEN

Perfect+ spannende escape game Antwerpen

Stadsspel EscapeGame Antwerpen.

Uiteraard kunnen we u ons stadsspel EscapeGame Antwerpen aanbieden. U kan nu de metropool Antwerpen zoals nooit te voor beleven met uw team, collega’s, medewerkers, d.m.v. een wervelend spelconcept. Onze unieke en weergaloos spannende escape game in combinatie met het dynamische en temperamentvolle karakter van Antwerpen, zorgt voor een super teameventTopmomenten gegarandeerd.

Stadsspel EscapeGame Antwerpen, geen zoveelste escape room.

U wordt geen uur opgesloten, maar doorkruist de stad Antwerpen tijdens een spannende teambuildende belevenis. Samen met de collega’s wordt u ondergedompeld in een kolkende rivier van enigma’s, breinkrakers, raadsels, enz…. Enkel door samen te werken, te overleggen, snelle beslissingen te nemen en creatief uit de hoek te komen, blijven jullie boven. Een verkeerde code ingeven, duwt jullie even kopje onder, maar niet voor lang.

Na een korte briefing van deze spannende escape game in Antwerpen krijgt ieder team een iPad, met daarop een interactieve kaart van Antwerpen en een aktentas vol met materialen. Al snel volgt de vraag : “Waarvoor dient dit allemaal?” De tijd maakt veel duidelijk. Gebruik de iPad en de aktentas op de juiste manier en het geld stroomt binnen. Gebruik ze op de verkeerde manier, toon dan maar dat jullie ook over de nodige ‘escape skills’ beschikken.

Onze Teambuildings in Antwerpen

Nog een aantal pluspunten van deze spannende escape game Antwerpen:

  • 100% coronaproof en een #socialdistancing garantie
  • Perfect geschikt voor heterogene groepen. Ieder vindt zijn/haar gading ongeacht interesses, capaciteiten, leeftijd, mogelijkheden, ….
  • Aanpassing concept binnen een bepaald thema = is voor ons een uitdaging. Maatwerk is onze passie, creativiteit is onze ziel.

Nieuwsgierig naar dit uniek teamevent? Vraag snel uw vrijblijvend voorstel en we nemen de laatste twijfels weg, … als die er al zijn (dan raadpleegt u ons best even).

Stadsspel EscapeGame Antwerpen

Antwerpen, de stad van Brabo, de stad van de Sinjoren. Een prachtige metropool met zoveel verschillende gezichten. Van het rustige Zuid, naar het historische stadscentrum rond de Grote Markt en dé levendige stationsbuurt, tot het levendige en trendy Eilandje. Bovendien ligt dit alles op haalbare wandelafstand van elkaar. Een uniek gegeven.

Tijdens de spannende escape game Antwerpen struien de teams rond in de stad. Ze passeren must-sees zoals de Grote Markt met het renaissance stadhuis, Brabo, de Groenplaats en de indrukwekkende kathedraal, maar ook idyllische pleintjes zoals het Consciencepleintje en nog zo veel meer. De stad speelt echter tweede viool in dé EscapeGame Antwerpen. De eerste viool in dit spannend teamuitje in Antwerpen is nl. weggelegd voor het unieke teambuildingconcept vol met raadsels, enigma’s, breinkrakers, foto opdrachten, spanning, ….

 

Onderstaand enkele voorbeelden die we reeds ontwikkelden op vraag van onze klanten.

  • EscapeGame of Thrones.
  • EscapeGame in het thema wielrennen in Oudenaarde.
  • EscapeGame in de vorm van een dropping.

Zoals u kan zien, ontwikkelen wij graag een tailor made escape game binnen het thema van uw keuze. Eens dit klaar is, krijgen de deelnemers een uniek en speciaal voor hen gecreëerd concept voorgeschoteld. Een one-of-a-kind, exclusief teamuitje in Antwerpen met andere woorden.

Dit ongezien concept kan het perfecte kader vormen van uw volgende teamuitstap. We garanderen een stijgende teamspirit en een top moreel bij de collega’s/ medewerkers na afloop. Vraag dus nu snel hier uw vrijblijvend escape game voorstel en u krijgt binnen de 24 uur een eerste offerte, volledig op maat aanpasbaar.

Ontdek een unieke en meeslepende ervaring in het hart van Antwerpen.

De opwindende Escape Game! Bij ons draait alles om spanning, avontuur en het ontcijferen van geheimen terwijl je door de prachtige straten van deze historische stad wandelt.

Onze Escape Game biedt een moderne twist aan de traditionele escape room-ervaring. In plaats van opgesloten te worden in een kamer, ga je met je team op pad, gewapend met een iPad en een mysterieuze aktentas vol aanwijzingen en materialen. Je missie? Het kraken van codes, het oplossen van raadsels en het ontrafelen van intriges die Antwerpen te bieden heeft.

Wat maakt onze Escape Game uniek? Allereerst de vrijheid om de stad te verkennen terwijl je speelt. Van historische bezienswaardigheden tot verborgen juweeltjes, je komt op plaatsen die je nog nooit eerder hebt gezien, en elke locatie onthult nieuwe uitdagingen.

Ons spel is ontworpen voor zowel ervaren puzzelaars als beginners, dus iedereen kan deelnemen. Het draait allemaal om teamwork, communicatie en het gebruik van je intellectuele vermogens om de missie te voltooien voordat de tijd om is.

Of je nu een lokale inwoner bent of Antwerpen voor het eerst bezoekt, onze Escape Game biedt een boeiende en opwindende manier om de stad te ervaren. Het is perfect voor vrienden, families, collega’s en zelfs toeristen die op zoek zijn naar een avontuurlijke, interactieve en onvergetelijke dag.

Durf jij de uitdaging aan te gaan? Boek nu en word een detective in de straten van Antwerpen! Ontrafel de mysteries, kraak de codes en beleef een Escape Game-avontuur als geen ander.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.