Teambuilding fietsrally+

TEAMBUILDING & FUN < FIETSRALLY

Perfect+ teambuilding fietsrally

Een teambuilding fietsrally is een ideale formule voor uw bedrijf op zoek naar meer coherentie en een geoptimaliseerde samenwerking!

Perfect+ biedt u verschillende ontspannende en sportieve fietsrally’s. Het is een perfecte manier om er in verschillende teams op uit te trekken in de rustgevende groene omgeving van één van de vele prachtige Belgische steden. Op een ongedwongen manier krijgt u de tijd om de collega’s beter te leren kennen en ondertussen schuiven we u ook wat lichte competitie voor de wielen om er een top activiteit van te maken.

Elk team begint aan de teambuilding fietsrally met een rallyboek en volgt de op maat uitgewerkte route.

U fietst met uw team van de ene vraag naar de volgende doe-opdracht. Aan u om ondertussen ook nog eens originele teamfoto’s te nemen en de foto-zoektocht zo succesvol mogelijk uit te voeren. Elk team krijgt daarvoor een digitaal fototoestel ter beschikking. Leuk om weten: alle genomen foto’s worden u nadien digitaal bezorgd. Een leuke herinnering aan een geslaagde teamactiviteit.

Perfect+ zorgt voor de huur van (elektrische) kwalitatieve fietsen voor alle deelnemers.

Dit concept biedt een leuke mix van stad en platteland.

Elke teambuilding fietstocht neemt de deelnemers mee langsheen een stukje prachtige binnenstad, maar vooral ook doorheen de rustgevende en groene omgeving rond elk van deze steden. U zult moeten toegeven dat u niet ver van huis hoeft te gaan om te genieten van cultuur en vooral ook mooie natuur. Onderstaand vindt u een overzicht van enkele mogelijke regio’s, maar daarnaast bieden we onze fietsrally’s ook aan in en rond Sint-Niklaas én in Zeebrugge

Onze spannende Teambuilding fietstochten

Zoals steeds staat Perfect+ hier ook garant voor een activiteit op maat, met zelfs de mogelijkheid tot het personaliseren van de teambuilding fietstocht:

  • Kies uw begin- en eindpunt
  • Geef de gewenste tijdsduur op
  • Bepaal de voertaal of combineer 2 talen (NL – FR – EN)
  • Nood aan een welverdiende drankpauze onderweg? Een drinkstop wordt ingelast voor de teams.
  • Uw eigen opgestelde vragen over uw bedrijf voegen we graag toe in het rallyboek.
  • Een beloning, souvenir of prijs voor de winnaars behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Ons aanbod bestaat uit een mooie reeks van diverse teambuilding fietstochten. Sommige zijn zelfs opgebouwd rond een unieke historische insteek van verhalen, mythes en legendes. Zoals “Operatie Smokkelaars” rond Sluis, “Flandriens in het spoor van Tijl” in de polders tussen Brugge en Damme, “In het spoor van de Kasteelheren” rond Brugge-Houtland en “In het spoor van de Grote Oorlog” in en rond Ieper.

 

Onze locaties

Brugge-DammeBrugge-HoutlandGentOostendeIeperMechelenSluisJodoigne (Geldenaken). Of we creëren het waar u maar wil…

Onze Teambuilding fietsrally is altijd een goede formule  

Zo’n teambuilding fietstocht is sympathiek en laagdrempelig, budgetvriendelijk en geschikt voor alle leeftijden. De gevarieerde mengeling van vragen, doe-opdrachten, foto-opdrachten en fotozoektocht brengt voor ieder wat wils. Kortom, de perfecte manier om iedereen binnen het team in deze activiteit te betrekken, echt te laten deelnemen en anders te leren kennen dan “op het werk”.

Voor deze activiteit maken we gebruik van kwalitatieve (elektrische) fietsen, die volledig in orde en op de voorziene plaats worden geleverd. Er is ook steeds iemand stand-by om te helpen in geval van pech.

De setting die we voor elke teambuilding fietstocht kiezen is er een mooie combinatie tussen de rijke cultuur van de stad en de rustgevende groene omgeving. Het doet altijd deugd om eens uit de dagdagelijkse haast te kunnen ontsnappen en dan is de natuur steeds een perfecte keuze. Of het nu de polders rond Brugge en Damme zijn, de bosrijke gebieden en kastelen ten zuiden van Brugge, de Leiestreek, de Dijlestreek of de regio met vele verhalen rond Ieper, het loont steeds de moeite om er uw teambuilding te organiseren.

Een team smeden gebeurt niet zomaar.

Deze team activiteit is alvast een zeer goede stap in de juiste richting. De teamleden moeten samenwerken, op elkaar kunnen vertrouwen en de inbreng van ieder teamlid bepaalt hoe goed ze het er uiteindelijk van af brengen. Onderweg krijgt u meer dan tijd genoeg om rustig te keuvelen en ook eens buiten de werkvloer met elkaar kennis te maken.

Afsluiten doen we steeds met het bekend maken van het winnend team tijdens een korte debriefing. U krijgt er te horen welk team het best presteerde in elk onderdeel van de teambuilding fietstocht en uiteraard ook welk team er met de eindoverwinning gaat lopen.

Perfect+ zorgt daarenboven voor de plus aan meerwaarde door uw activiteit helemaal op maat te gaan samenstellen. In overleg met u bepalen we de ideale formule. Uw teambuilding fietstocht wordt georganiseerd zoals u het wenst, terwijl een ervaren event producer u bijstaat in het maken van de juiste keuzes om er een geslaagd event van te maken. Gaat het nu om een drinkstop, chocolade proef, afsluitende drink, lunch of diner, we staan steeds tot uw dienst om hetgeen u in gedachten hebt in praktijk om te zetten.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.