Teambuilding online

Online teambuilding is aan populariteit sterk gegroeid. In deze moeilijke tijden van lockdowns, quarantaine, etc. is het niet evident om het moraal bij de medewerkers hoog te houden. Iedereen mist wel het dagelijks contact met de collega’s. Het sociale aspect van deze periode is niet te onderschatten. Perfect+ lanceert daarom een aantal top online, virtuele en remote teambuildingprogramma's die kunnen helpen om de teamspirit en het moraal te boosten!

Teambuilding online

 Een moment van ongedwongen plezier samen met je collega’s… van thuis uit. De perfecte online teambuilding. Inloggen op de app, een korte briefing en teamverdeling en vervolgens aan de slag. Geen beperking op technisch vlak (Android of iOs). Digitale, remote of virtuele teambuilding op zijn best.

ESCAPE FROM LOCKDOWN

Er breekt een pandemie uit en een wereldwijde lockdown dreigt. Net op dat moment zijn jullie in het buitenland. Thuis te geraken voordat de lockdown ingaat is de boodschap. De reis loopt echter niet van een leien dakje.

Douanes omzeilen, mysteries oplossen, codes kraken, vluchtnummers bemachtigen, enigma’s ontcijferen, …. Kalm blijven en de challenges op tijd uitvoeren, meer vragen we niet van jullie … of toch?

Noem het gerust virtuele, digitale teambuilding.

ECO TEAM EVENT
THE CLIMATEGAME

Zijn jullie klaar om de klimaatproblematiek onder ogen te zien of willen jullie de ‘climate awareness’ net laten opflakkeren bij de collega’s/medewerkers? 

De digitale versie van onze gloednieuwe ClimateGame is het ideale middel tijdens een online team-event jullie eigen ‘klimaatdoelstellingen’ te bereiken tijdens een buitengewone interactieve mix van teamlearning, fun en teamspirit

2021,
OH WAT EEN JAAR!

2021, terugblikken op een bizar en vreemd jaar tijdens een soms hilarische online quiz, met de collega’s. Dit van thuis uit of van op kantoor. 

Zoek niet verder: ‘Oh wat een jaar’ is de perfecte online teamactiviteit hiervoor.

Een interactieve kennis- en funquiz over uiteenlopende gebeurtenissen in 2021.

Elkaar uitdagen, foto’s nemen, video’s maken, vragen beantwoorden … en zeker ook de lachspieren testen.

PLEASE DON’T
STOP THE MUSIC

Bij de online teambuilding quiz ‘Please don’t stop the music’ word je, samen met je collega’s, getest op jullie parate muziekkennis. En wees maar zeker: ‘You’ve got the music in you’.

Ben je specialist van de jaren ’60 – ’70, zijn eerder de eighties en nineties jouw ding of ben je toch een nillies kenner? Wandel rond op de festivalweide en beslis met je teamleden welke optredens jullie meepikken. Wordt het disco, rock, R&B of toch eerst wat techno? Alles kan.

 

TRAVEL THE CONTINENTS

Bij de online teambuilding ‘Travel the Continents’ vertrekken jullie op een digitale wereldreis en maak jullie onderweg kennis met alle werelddelen én uiteraard met je collega’s. Het doel van het spel is simpel … zoveel mogelijk punten scoren tijdens jullie reis!

Samen, in team, maken jullie een unieke reis rond de wereld.

De koppen bij elkaar steken, de juiste antwoorden bepalen voor een maximum score, overleggen om origineel uit de hoek te komen bij de foto opdrachten en onze gamehost(s) verbazen bij de video opdrachten. Uiteraard allemaal binnen het ‘wereldreis’ thema. Opdracht na opdracht, challenge na challenge komen de teams dichter bij het eindpunt van hun wereldreis … hopelijk met zoveel mogelijk punten

schermafbeelding-2021-11-10-om-11.19.38
Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.

 

“We waren op zoek naar een alternatief voor onze ‘live’ teambuilding. We waren wat aarzelend om dit online te doen, maar wat een plezier hebben we gehad! De raadsels, actieve opdrachten, sommige onder tijdsdruk,… maakten communicatie en samenwerking belangrijk en daar waren we ook naar op zoek. De tijd vloog voorbij 🙂 Als groep met anderstaligen was het zeker een meerwaarde dat de activeit ook in het Engels aangeboden wordt! Op zoek naar een leuke activiteit met interactie, team sprit,veel plezier,… dan is dit bedrijf een aanrader! De voorbereiding, uitleg, begeleiding voor en tijdens het spel zijn zeker ook een meerwaarde!” (Sanofi)

 

Het ziet er naar uit dat het begin 2021 telewerk nog steeds de norm blijft en het nog niet mogelijk zal zijn om opnieuw een live teamevent te organiseren. Niet getreurd echter, want wij hebben dé oplossing voor jullie: verras uw team met één van onze top online teambuilding concepten, 100% corona proof. As close as it gets to the real thing. Noem het online teambuilding, digitale teambuilding of zelfs virtuele teambuilding … wij hebben het voor jullie. 

Op deze pagina vindt u tal van digitale teambuilding ideeën, online teambuilding spellen voor België, maar ook ver daar buiten. Een digitale of online teambuilding quiz. Tal van bedrijven gingen u voor en boekten digitale teambuilding activiteiten bij ons, telkens met een 5* review als gevolg. 

Wilt u meer weten over onze Online teambuilding activiteiten ga dan naar onze contactpagina. Toch meer interesse in een real-life teambuilding, volledig corona proof? Klik snel hier!