Voetrally Ieper+

TEAMBUILDING & FUN < VOETRALLY < IEPER

Perfect+ Voetrally Ieper

Voetrally Ieper, unieke teambuilding.

Betreed de fascinerende binnenstad van Ieper en ontdek deze stad val historie op een unieke en actieve manier met onze voetrally, Ieper Upside Town. Waarom zou je gewoon door de straten van een bijzondere stad als Ieper slenteren, als je ook een spannende en verrijkende ervaring kunt beleven?

Dit teambuildingconcept is meer dan alleen een stadsspel.

Het is een avontuur dat pit toevoegt aan je bezoek aan deze prachtige stad. Terwijl je door de straten wandelt, leer je niet alleen over de geschiedenis en cultuur van Ieper, maar word je ook uitgedaagd met een verscheidenheid aan opdrachten, foto-shooting en leuke games die een afwisselende cocktail vormen van plezier en uitdaging.

Onze Teambuildings in Ieper

Of je nu vragen moet oplossen, challenges uitvoeren, of creatieve foto’s moet maken,

elke activiteit daagt je uit om je multi-tasking vaardigheden te testen en je teamspirit te versterken. Alleen het team dat deze uitdagingen het beste aangaat en bewijst dat ze echte survivors zijn, zal de overwinnaars van Ieper worden.

De voetrally Ieper, een zoveelste wandeltocht met opdrachten?

Nee, het is ook een gelegenheid om samen te werken, plezier te hebben en waardevolle herinneringen te creëren met je team. Of je nu een bedrijfsuitje, een teambuildingactiviteit of gewoon een leuke dag uit organiseert, de voetrally is geschikt voor elke soort groepsactiviteit en kan volledig worden aangepast aan jouw wensen en behoeften.

Dus waar wacht je nog op? Stap uit je comfortzone, ga op avontuur en ontdek de verborgen schatten van Ieper tijdens onze spannende voetrally. Wie weet wat voor opwindende uitdagingen en verrassingen op je wachten terwijl je de stad verkent en geniet van de teamspirit die deze unieke ervaring met zich meebrengt. 

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.