Interactieve City Game Brugge+

TEAMBUILDING & FUN < CITYGAMES < BRUGGE

Perfect+ Stadsspel Brugge 'Dé City Game'

Interactieve City game Brugge, dé ideale mix van teambuilding en stadsontdekking

Duik in de betoverende wereld van teambuilding in Brugge met ons exclusieve interactieve stadsspel, dé CityGame van Perfect+. Dit veelzijdige en boeiende city game-concept is de absolute top als het gaat om teambuildingactiviteiten in Brugge.

Wat maakt onze interactieve City game Brugge zo uniek?

Teams worden uitgerust met iPads en trekken de historische stad in om uiteenlopende opdrachten uit te voeren, terwijl ze worden meegesleept door een uiterst boeiend spelconcept. De Perfect+ city game formule zorgt ervoor dat teams tegen elkaar strijden, gewapend met tablets, terwijl ze door het prachtige en attractieve Brugge navigeren. Het is zonder twijfel het meest plezierige stadsspel dat je kunt bedenken en ongetwijfeld dé perfecte keuze voor een teambuildingactiviteit in Brugge.

Deze city game in Brugge …

gaat verder dan een eenvoudig GPS-spelletje; het is een state-of-the-art, one-of-a-kind, interactief teamevenement boordevol verrassingen! De wervelende en interactieve city game in Brugge omvat alle essentiële ingrediënten voor een onvergetelijke teambuildingervaring in één van de mooiste Belgische steden. 

Onze Teambuildings in Brugge

Interactieve city game Brugge

Ongeacht waar de interesses liggen, wat de leeftijd en fysieke mogelijkheden zijn, deze teamactiviteit is geschikt voor iedereen binnen je ploeg. Er zijn geen beperkingen voor wie dan ook en iedereen kan zijn/haar gading vinden tijdens het interactief exclusieve stadsspel  Brugge ‘dé CityGame’.

Deze unieke city game is als stadsspel beschikbaar in het: Nederlands, Frans, Engels of zelfs tweetalig (en zelfs: Italiaans).

En vergeet vooral niet de vele troeven van de stad Brugge zoals:

 • De volledige historische binnenstad erkend als Unesco werelderfgoed
 • Met internationale uitstraling
 • Alles op wandelafstand
 • Een veilige stad waar het zeer aangenaam toeven is
 • Een culinair en cultureel paradijs
 • Groots in zijn kleinschaligheid

Vraag snel een vrijblijvende offerte voor een buitengewone teambuilding ervaring met het stadspel Brugge “dé CityGame” en Perfect+ maakt  er binnen de 24 uur werk van… Niets houdt u tegen. Doe het meteen.

Stadsspel Brugge ‘Dé CityGame’

Het stadsspel Brugge “dé CityGame’ is het neusje van de zalm. Deze stad nodigt gewoon uit om er een onvergetelijke teambuilding in te organiseren.

De interactieve City game Brugge is ook een (her)ontdekking vol schoonheid en verhalen:

 • de sympathieke historische Markt met zijn onweerstaanbare terrasjes,
 • het magistrale middeleeuwse Belfort en dito Provinciaal Hof,
 • de Burg met zijn prachtig gotisch Stadhuis ,
 • de Heilige Bloedbaseliek, bewaarplaats van het Heilig Bloed van Christus, 3 bouwstijlen ineen,
 • de gezellige Rozenhoedkaai met zijn prachtig zicht op de Halletoren,
 • de Dyver, Groene Rei , Vismarkt, Jan Van Eyckplein,
 • de Onze-Lieve-Vrouwkerk met de ‘Madonna en Kind’ van Michelangelo,
 • het romantische Minnewater,
 • het betoverende, rustige Begijnhof,
 • de prachtige stadskanaaltjes, de fameuze Reitjes, met zijn leuke toeristenbootjes (de beste manier om Brugge echt te bewonderen)  
 • en de vele leuke bruggetjes,
 • het geklipklop van de paardenkoetsen
 • en alles af en toe overgoten met heerlijke beiaardklanken

En wat die toeristenbootjes betreft: Perfect+ kan voor uw groep een exclusieve rondvaart, gecharterd voor uw groep organiseren, eventueel zelfs met een paar verwennerijtjes aan boord, zoals een glaasje champagne, wat aperitiefhapjes of zo.

Vele bedrijven en instellingen maakten reeds de keuze voor de city game “Dé CityGame” Brugge en waren, zonder uitzondering, heel erg enthousiast over die unieke combinatie van elementen die bijdragen aan een succesvol geslaagde teambuilding, waar erg lang over nagepraat werd.

Want de stad doorkruisen aan de hand van de interactieve City game, is hét ultieme teamevent

Originele teamfoto’s nemen, opdrachten vervullen, antwoorden zoeken en leuke teamfilmpjes maken, deze cocktail leidt dan ook tot een unieke interactieve belevenis. Je ziet in real-time het scoreverloop van de andere teams, hun positie in de stad en uiteraard ook uw plaats in de ranking. Kortom, spanning troef.

Of je uiteindelijk als de winnaars van het interactief stadsspel Brugge uit de bus komt, hangt grotendeels af van je team en de kwaliteit van samenwerking tussen de collega’s. Nagenieten en ervaringen delen kan dan achteraf tijdens de prijsuitreiking en een borrelmoment waar ook de projectie van de teamfoto’s en -video’s gebeurt. Hilariteit en samenhorigheidsgevoel gegarandeerd.

Nog dit. Ons interactief stadsspel gebeurt steeds volledig gepersonaliseerd en op maat van uw bedrijf en we kunnen altijd een city game ontwikkelen in een andere stad als Brugge, maar waarom zou u? Deze stad is sowieso uw beste keuze. Maar onthou wel dat Perfect+ talloze teambuilding formats gecreëerd heeft die in elk geval altijd zeer flexibel en op maat gepersonaliseerd worden.

Profiteer van wat Perfect+ (met hun kantoren die zelf gesitueerd zijn op nauwelijks minder dan 200 meter van de grote Markt) en van wat de stad Brugge u te bieden hebben qua onweerstaanbare teambuilding activiteiten en onvergetelijke momenten.

Perfect+ staat voor 28 jaar professionele ervaring en heeft duizenden referenties vol klantentevredenheid.

Dus waarop wacht u nog? Contacteer ons vandaag nog en vraag een vrijblijvende stadsspel Brugge offerte op maat.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.