SMS-speurtocht Ieper+

TEAMBUILDING & FUN < SMS SPEURTOCHTEN < IEPER

Perfect+ SMS-speurtocht Ieper

SMS-speurtocht Ieper, volledig in het teken van de Groote Oorlog.

Ieper, een gezellige historische stad nog steeds getekend door de wonden van de veldslagen uit WOI.

Duizenden soldaten sneuvelden. Ook onbekenden wier levens niet meer teruggebracht kon worden tot de personen die ze waren.

Een intrigerend SMS-speurtocht Ieper

Vol faction dompelen we je onder in de geschiedenis van die tijd. Reconstrueer het leven van “de onbekende soldaat”, ontdek Ieper en zijn diverse fameuze verhalen en weetjes in dit ludieke stadsspel dat in teams wordt gespeeld.

Duur: ± 2 uur boordevol fun.

 

Onze Teambuildings in Ieper

Stap binnen in het verleden van Ieper en de Groote Oorlog met onze intrigerende SMS-speurtocht.

Elke boodschap neemt je dieper mee in de geschiedenis van deze historische stad.

Ieper, met zijn gezellige straten en historische gebouwen, draagt nog steeds de littekens van de veldslagen uit de Eerste Wereldoorlog. Tijdens deze speurtocht zul je de stad op een geheel nieuwe manier ontdekken, terwijl je wordt ondergedompeld in de verhalen van de duizenden soldaten die hier hun leven hebben verloren.

Het hoofdthema van deze speurtocht is de “onbekende soldaat”.

De talloze mannen die tijdens de oorlog hun leven hebben gegeven en wiens identiteit nooit kon worden achterhaald. Met elke SMS die je ontvangt, wordt een nieuw hoofdstuk van zijn verhaal onthuld, waardoor je een dieper inzicht krijgt in de menselijke kost van oorlog en het verlies dat hier heeft plaatsgevonden.

Maar deze speurtocht is meer dan alleen maar geschiedenis – het is ook een kans om de diverse en fascinerende verhalen van Ieper te ontdekken. Van de beroemde Lakenhallen tot de Menenpoort en de sfeervolle Grote Markt, elke locatie die je bezoekt onthult nieuwe weetjes en trivia die je zullen verbazen en verrassen.

Terwijl je door de straten van de stad wandelt en de aanwijzingen in de SMS’en oplost, zul je ook uitgedaagd worden met leuke en boeiende opdrachten die je teamwerk en creativiteit op de proef stellen. Of het nu gaat om het vinden van verborgen aanwijzingen, het oplossen van puzzels of het uitvoeren van leuke taken, deze speurtocht zal zeker zorgen voor een paar uur plezier en opwinding.

Met een geschatte duur van ongeveer 2 uur is deze speurtocht perfect voor een middagje plezier met vrienden, familie of collega’s. Dus waar wacht je nog op? Pak je telefoon, stuur een SMS en bereid je voor op een avontuur dat je terugbrengt naar een tijd van heldenmoed en opoffering in de straten van Ieper.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.