Stadsspel ComicsGame Brussel+

TEAMBUILDING & FUN < COMICSGAME

Perfect+ Comicsgame

Stadsspel ComicsGame Brussel

Wat krijg je als je de aanwezigheid van Belgische stripfiguren in Brussel mengt met de enige echte CityGame? Een uniek avontuur genaamd De ComicsGame.

Brussel is niet enkel de hoofdstad van België en Europa, maar ook die van de Belgische stripfiguren. Bewijs hiervan zijn het Belgisch Stripmuseum, de variatie aan muurschilderingen, het verschijnen van Brussel in verschillende verhalen van Kuifje en allerhande standbeelden van stripfiguren. Dit alles en nog zoveel meer ontdekken de teams met gebruik van iPads tijdens het stadsspel ComicsGame Brussel. 

Stel je voor in Brussel

een bruisende stad, doordrenkt met de levendige geest van Belgische stripfiguren, waar teams de uitdaging aangaan om zowel de mysteries van de stad als de bekende stripfiguren te ontdekken. Dat is precies wat deze unieke teambuildingervaring biedt.

Stadsspel ComicsGame Brussel

In het hart van Brussel komen teams samen voor een avontuur vol spanning, samenwerking en ontdekking. Uitgerust met iPads en vol geestdrift, staan ze voor de taak om een interactief stadsspel te spelen dat hen door de geplaveide straten en historische pleinen van de stad leidt. Maar dit is geen gewoon stadsspel – het is doordrenkt met de kleurrijke wereld van Belgische stripfiguren.

Terwijl teams door de straten dwalen, worden ze geconfronteerd met opdrachten en puzzels die rechtstreeks verband houden met de aanwezigheid van iconische Belgische stripfiguren in Brussel. Van het vinden van verborgen aanwijzingen bij standbeelden van Kuifje tot het oplossen van raadsels bij muurschilderingen van de Smurfen, elke uitdaging brengt hen meer en meer bij over de stad én de stripfiguren.

De interactieve elementen van het spel, mogelijk gemaakt door iPads

Deze voegen een extra laag van opwinding toe aan het avontuur. Teams moeten hun communicatie, probleemoplossend vermogen en samenwerkingsvaardigheden inzetten om de opdrachten succesvol te voltooien en hun weg door de stad te vinden. Maar het is niet alleen een race tegen de klok – het is ook een kans om de banden binnen het team te versterken en elkaar beter te leren kennen.

Naarmate de dag vordert, worden teams ondergedompeld in de rijke geschiedenis en cultuur van Brussel, terwijl ze tegelijkertijd de unieke wereld van Belgische stripfiguren verkennen. En wanneer het spel ten einde loopt en de laatste puzzel is opgelost, verlaten de deelnemers de stad met niet alleen een schat aan herinneringen, maar ook een versterkt gevoel van teamgeest en samenwerking dat hen nog lang zal bijblijven.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.