SMS-speurtocht Brussel+

TEAMBUILDING & FUN < SMS SPEURTOCHTEN < BRUSSEL

Perfect+ SMS-speurtocht Brussel

SMS-speurtocht Brussel

Onze kleinste nationale held speelt de hoofdrol in een Brussels zoekspel vol mythes en legenden. Een klein ventje, een grote geschiedenis. Iedereen kent hem. Manneken Pis in een grote stad vol verhalen.

Met dit stadsspel ontdek je weetjes, anekdotes, mythes en legendes over dit beeldje en leer je zijn stad kennen op een originele manier. Via zoekopdrachten en communicatie per SMS komen de teams meer en meer stukjes van de puzzel aan de weet. Zo komen ze dichter bij de oplossing waarbij het beste team een prijs in ontvangst neemt.

Een gemakkelijk en toch fascinerend spel. Geschikt voor iedereen, waarbij Brussel tips van zijn geheime sluier prijs geeft.

Duur ± 2 uur.

Onze Teambuildings in Brussel

Stel je voor: een spannende schattenjacht in het hart van Brussel

Teams worden uitgedaagd om het mysterie van Manneken Pis te ontrafelen. Dit is geen gewone speurtocht – dit is een avontuur doordrenkt met geschiedenis, cultuur en teamwork.

In deze unieke teambuildingervaring worden teams uitgerust met niet meer dan een mobiele telefoon en een reeks cryptische sms-berichten. Hun missie? Het Geheim van Manneken Pis ontrafelen door middel van een reeks aanwijzingen, puzzels en uitdagende opdrachten verspreid over het centrum van Brussel.

Terwijl teams door de geplaveide straten dwalen, worden ze geconfronteerd met een reeks mysterieuze boodschappen die hen naar verschillende locaties in de stad leiden – van historische monumenten tot verborgen steegjes en lokale hotspots. Elk bericht onthult een nieuw stukje van de puzzel, waardoor teams hun weg moeten vinden, samenwerken en hun denkvermogen moeten gebruiken om het mysterie op te lossen.

Maar de SMS-speurtocht Brussel draait niet alleen om het oplossen van raadsels.

Tijdens hun avontuur zullen teams ook worden uitgedaagd met teambuildingopdrachten die hun samenwerkings- en communicatievaardigheden testen. Of het nu gaat om het vinden van verborgen aanwijzingen, het decoderen van geheime boodschappen of het volbrengen van uitdagende taken, elke stap brengt hen dichter bij de onthulling van het Geheim van Manneken Pis.

Naarmate de dag vordert, worden teams ondergedompeld in de rijke geschiedenis en levendige cultuur van Brussel, terwijl ze tegelijkertijd hun banden versterken en onvergetelijke herinneringen creëren. En wanneer het Geheim van Manneken Pis eindelijk wordt onthuld, zullen de deelnemers niet alleen met een gevoel van voldoening vertrekken, maar ook met een sterke teamgeest en een diepere waardering voor de magie van teamwork en samenwerking.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.