Eco teambuilding ClimateGame+

TEAMBUILDING & FUN < DE CLIMATEGAME

Perfect+ Eco teambuilding ClimateGame

Eco teambuilding ‘Dé ClimateGame’. Hét ideale en educatieve concept voor uw volgende teambuilding, teamuitje of teamcentive. Voor bedrijven die willen bijdragen aan ‘climate awareness’ ontwikkelden wij dé ‘The ClimateGame’. Niet zomaar een vrijblijvend stadsspel, maar een unieke interactieve mix van teamlearning en teamevent met de nadruk op eco en klimaat. Infotainment in combinatie met teambuilding. Ongezien en onovertroffen.

De opwarming van de aarde, hernieuwbare energie, klimaatmarsen, youth for climate, klimaatakkoorden en -doelstellingen…. Dergelijke woorden  vliegen ons constant rondom de oren en het belangt ons allemaal aan. Maar wat kunnen wij er zelf aan doen? Thuis, op het kantoor, samen met de collega’s? Veel meer dan we zelf denken.

Teams worden gewapend met een iPad, allerhande materialen én een gemeenschappelijk objectiefsamen met alle deelnemers de opgelegde klimaatdoelstellingen bereiken en zo bijdragen aan een beter klimaat en een betere toekomst voor ons allemaal. Organiseer een klimaatmars, leer bij over hernieuwbare energie, bouw een windmolen, ontdek het eten van de toekomst. Dit alles en nog zo veel meer staat jullie te wachten tijdens deze ‘one-of-kind’ eco teambuilding. Uiteraard brengen we dit alles niet op saaie en belerende manier, maar op een interactieve, ludieke en high-tech wijze.

Kies je voor de ClimateGame, dan stel je automatisch al een goeie klimaatdaad. Want Perfect+ heeft een officiële overeenkomst met Natuurpunt. Per team dat de ClimateGame speelt, wordt ergens in België een nieuwe boom geplant op een terrein van Natuurpunt. Jaarlijks gaat het om minstens 250m2 bos.

Net zoals de meeste van onze teambuildingactiviteiten, bieden wij de eco teambuilding ‘Dé ClimateGame’ 100% coronaproof aan. Dit aan de hand van de volgende ingrepen.

  • Ontsmetting van alle gebruikte toestellen en materialen.
  • Kleinere teams (= #social distancing)
  • Alcoholgels voor alle teams.
  • Mondmaskers, indien nodig.
  • Extra maatregelen op aanvraag mogelijk.

Aarzel zeker niet en vraag snel een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop voor ons uniek en ecologisch teambuilding concept ‘Dé ClimateGame’. Vele bedrijven gingen u reeds voor en waren één voor één laaiend enthousiast na het spelen van de ClimateGame.

Ook van de deelnemers waren er niets dan lovende woorden:

  • ‘Iedereen binnen het bedrijf zou dit moeten spelen, een echte aanrader’ (medewerker Luminus).
  • ‘Ik heb echt van alles bijgeleerd op een toffe en ongedwongen manier’ (medewerker Siemens Energy).
  • ‘Nu weten we hoe we zelf ons steentje kunnen bijdragen, thuis en op kantoor’ (medewerker Proximus).

Eco teambuilding concept ‘Dé ClimateGame’

Wanneer u denkt aan een eco teambuilding, denkt u aan een saaie uiteenzetting over het klimaat of het belerend vingertje van Greta Thunberg? Dat nemen we u uiteraard niet kwalijk, dat zouden we waarschijnlijk ook doen, ware het niet dat we bij Perfect+ volledig zelf het unieke eco teambuilding concept ‘Dé ClimateGame’ ontwikkelden en tijdens dit proces ontdekten dat we de klimaatproblematiek ook op een ongedwongen en spannende manier onder de aandacht kunnen brengen.

Veel mensen denken dat ‘het klimaat’ een ver van hun bed show is. Problemen waar ze zelf niets aan kunnen doen, zorgen voor de volgende generatie. Anderen willen wel bijleren over hernieuwbare energie, voedsel van de toekomst of, waarom niet, zelf een klimaatmars organiseren. Tijdens de eco teambuilding tonen we aan die eerste groep dat dit alles dichterbij is dan ze denken en wat ze er zelf aan kunnen doen. Ook de tweede groep komt zeker aan hun trekken en leren bij, op een soms ludieke manier en krijgen allerlei klimaat en eco gerichte opdrachten voorgeschoteld.

Het unieke aan dit ecologisch teambuilding concept is dat er geen competitie element in verwerkt zit, maar dat alle teams samen toewerken naar één gezamenlijk doel. Of ze dit doel bereiken, hangt af van alle teams en alle deelnemers. Iedereen draagt zijn steentje bij, net zoals in het echte leven.

Ieder team start met de gemiddelde ecologische voetafdruk van een gemiddeld Belgisch gezin. Bij het goed uitvoeren van een opdracht, het nemen van een topfoto, het juist beantwoorden van een vraag binnen het thema, verkleint deze ecologische voetafdruk. Per ‘verdwenen’ percentage van de voetafdruk van alle teams samen, komen ze dichter bij hun doel. Slagen jullie er tijdens deze teambuilding in om de gezamenlijk voetafdruk voldoende te verkleinen, pas dan worden jullie gehuldigd als echte ‘climate warriors’.

Ons uniek eco teambuilding concept ‘Dé ClimateGame’ garandeert u niet enkel een beter zicht op de climate challenges die ons te wachten staan, maar ook een boost van de teamspirit en de creatie van een (nog) betere band tussen de medewerkers en collega’s. Geen competitie tussen de teams onderling, maar samenwerken om de gezamenlijke ecologische voetafdruk van de teams zoveel mogelijk te verkleinen.

Het klimaatspel ‘Dé ClimateGame’ kan, bij wijze van spreken, eender waar voor u georganiseerd worden: in een stad naar keuze, op het platteland, in of op en rond het bedrijf, in een bos, …. De mogelijkheden zijn oneindig. U vraagt, wij draaien.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.