Moordspel Ieper+

TEAMBUILDING & FUN < MOORDSPEL > IEPER

Perfect+ Moordspel Ieper

Ons moordspel Ieper daagt jullie uit!

Achterhaal de plaats waar de buit van de maffiabaas verstopt is. Uw team wordt geconfronteerd met actie, mysterie, spanning en intriges.

Zowat 100 jaar na de Grote Oorlog wordt Ieper opnieuw opgeschrikt. Gebouwen zoals de Menenpoort, de Lakenhalle, de Kazematten, maar ook minder gekende pleintjes en parkjes zullen nooit meer dezelfde zijn.

Tenzij… de deelnemende teams de uitdaging aangaan en al interviewend, achtervolgend de stad doorkruisen en de plaats ontdekken waar de vermoorde maffiabaas zijn buit verzameld tijdens zijn rooftochten verstopte. Kunnen jullie het aan?

Een detectivespel boordevol spanningen

En ook uitdagende opdrachten, al dan niet gelinkt aan de Ieperse binnenstad.

Geschikt als team building, incentive of puur voor het plezier.

Onze Teambuildings in Ieper

Klaar voor ons spannend moordspel Ieper? 

Betreed de intrigerende wereld van misdaad en mysterie met ons moordspel als teambuilding in Ieper. Terwijl de stad nog steeds herstellende is van de gebeurtenissen van de Grote Oorlog, wordt ze opnieuw opgeschrikt door een angstaanjagende misdaad die de bewoners doet huiveren.

Gebouwen die ooit symbool stonden voor de veerkracht van de stad, zoals de Menenpoort en de Lakenhalle, zijn nu het toneel van een duister en geheimzinnig complot. Terwijl de avond valt over de stad, zullen de deelnemende teams de straten doorkruisen, op zoek naar aanwijzingen en verborgen sporen die hen leiden naar de plaats waar de buit van de vermoorde maffiabaas verborgen ligt.

Gewapend met enkel hun slimheid, moed en vastberadenheid,

zullen de teams interviews afnemen, verdachten achtervolgen en de donkere steegjes en afgelegen plekjes van de stad verkennen op zoek naar antwoorden. Elk detail kan cruciaal zijn in het ontrafelen van het mysterie en het vinden van de waarheid achter deze gruwelijke misdaad.

Maar pas op – de tijd tikt genadeloos door en de druk om de waarheid te achterhalen neemt toe naarmate de nacht vordert. Kunnen de teams de spanning aan en hun zenuwen onder controle houden terwijl ze de uitdaging aangaan om de buit te vinden en de dader te ontmaskeren?

Dus bereid je voor op een teambuilding vol spanning, actie en intrige.

Dit terwijl je de straten van Ieper verkent en deelneemt aan dit onvergetelijke moordspel als teambuilding. Wees voorbereid op verrassingen, onthullingen en misschien zelfs een paar schokkende wendingen terwijl je samenwerkt om de waarheid te achterhalen en de stad te redden van het kwaad dat haar bedreigt.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.