Teambuilding actief

Ontdek hier onze spelconcepten voor een actieve teambuilding waarbij jullie allemaal samen op dezelfde locatie blijven. We nemen jullie mee naar het Wilde Westen, gaan op zoek naar het meest universele team of brengen jullie team spirit naar ongekende hoogtes.

TEAMBUILDING & FUN

Teambuilding Actief

Mag jullie volgende teambuilding actief zijn, maar toch geschikt voor een heterogeen team met uiteenlopende interesses? Zoek dan niet verder. Onafhankelijk naar welke teamchallenge of teambuilding jullie op zoek zijn, hebben we bij Perfect+ dé oplossing. Iedereen binnen het team vindt ongetwijfeld de uitdaging die ze zoeken. Van sportief tot a-sportief, van denker tot doener. Voor elk wat wils. Is dat niet wat een echte teambuilding moet omvatten?

Net zoals een team bestaat uit een mix van persoonlijkheden en interesses, bestaan ook onze actieve teambuildingconcepten uit een mooie variëteit van opdrachten, proeven en challenges. We bewijzen keer op keer dat een teambuilding actief kan zijn én toch voor iedereen geschikt.

Onze Spannende Teambuilding Actief+

Teambuilding actief, het verloop

  • Iedereen komt samen op de door jullie gekozen locatie (een park, het platteland, event venue, provinciaal domein, etc.). Optioneel kan er al een hapje en/of een drankje voorzien worden.
  • Onze entertainende teambuilding host(s) maakt tijdens de briefing iedereen meteen warm en enthousiast om er in te vliegen. De ambiance zit er al in no time in
  • De teams worden opgedeeld, de instructies verdeeld en we gaan aan de slag.
  • Elk teamlid, zonder uitzondering, beleefd deze teambuilding actief volgens zijn/haar mogelijkheden.
  • Aan de hand van een doorschuifssysteem bewegen de teams zich op de locatie van challenge naar challenge, soms tegen andere teams en soms binnen het team. Communicatie, logisch denken, praktisch uitvoeren, overleg en respect voor elkaars kunnen zijn cruciale capaciteiten waarvoor het team moet beschikken. Dit wordt al snel duidelijk.
  • Eens de teams alle challenges voltooid hebben sluiten we de teambuilding actief af aan de hand van een vlotte debriefing en prijsuitreiking, met een leuke prijs voor het winnend team.

Geen ellenlange theoriën en filosofieën over teambuilding, maar fun & games ten top. Doordat iedereen zich samen op hetzelfde terrein of in dezelfde indoor locatie bevindt, beleeft men deze teambuilding actief en met z’n allen samen. Ook onderhuids dringt het teamgevoel ook verder door. Samen fun hebben en terug connecteren. Ook dit maakt deel uit van zowel Once Upon a Team … in the West, Squadra Universale en de Heptathlon.

Samen teambuilding actief beleven zorgt voor een boost in de team spirit en brengt de collega’s (opnieuw) dichter bij elkaar. Een gelukkig team is een productief team. Komt het team later voor een uitdaging te staan, dan denken ze ongetwijfeld terug aan welke opdrachten ze tot een goed einde brachten door samen te werken en te overleggen.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.