Spannende EscapeGame+

TEAMBUILDING & FUN < ESCAPEGAME

Perfect+ spannende escape game

Escape game in de stad of in het groen als spannende teambuilding activiteit?

Op zoek naar een unieke interactieve belevenis met uw team, collega’s…? Zoek niet verder. Dit is een buitengewone combinatie van spanning, fun, overleg, teamwork, verrassing, etc.

Dit wervelend spannend teambuildingconcept is het resultaat van het samenbrengen van een top spelconcept met de authentieke escape room feelingongedwongen teambuilding en state-of-art technologie.

We sluiten jullie niet op voor een uurtje in een escape room,

maar dagen jullie uit tijdens een spannend teamevent in de openlucht (of indoor), iets wat de team spirit binnen uw bedrijf naar ongeziene hoogtes zal boosten. Bepaal een strategie, werk een logische route uit, beraadslaag, ontrafel enigma’s en verdien zoveel mogelijk geld. Enkel door de hoofden bij elkaar te steken en de neuzen in dezelfde richting te laten wijzen, komt een geslaagde ontsnapping in zicht.

Tijdens dit spannend teamevent worden de teams uitgerust met een iPad (met interactief stadsplan) en een koffer vol materialen.

Doelstelling: kluizen kraken en zo snel mogelijk met de buit ontsnappen. Cryptische codesmysterieuze enigma’s en breinkrakers zijn jullie deel. Kalm blijven, de raadsels oplossen en op die manier de codes binnen de gestelde tijd ontcijferen is de enige optie. Realiseren jullie dit niet, dan blijft er maar 1 mogelijkheid over: zo snel mogelijk ontsnappen, anders zijn de gevolgen niet te overzien.

Onze spannende escape games+

Alles wat u zoekt in een teambuilding, vindt u in de escape game terug.

  • Samenwerking, discussiemomenten en overleg.
  • Leer de collega’s beter kennen.
  • Veel plezier.
  • Licht competitie element en heel veel verrassingen.

Zoals al onze andere teambuilding formules is ook deze teambuilding geschikt voor iedereen binnen het team. Interesses, fysieke capaciteiten, etc. spelen allemaal geen rol. Iedereen wordt in no-time meegezogen in het ongeziene spelconcept.  

Nog een garantie van Perfect+ : onze teambuildingconcepten worden gepersonaliseerd op maat van jullie wensen, verwachtingen en/of doelstellingen. Enkele voorbeelden :

  • Raadsels en het volledig spelconcept binnen een zelfgekozen thema
  • Samenwerking tussen de teams onderling (= streven naar één bepaald doel)
  • Zelfgekozen start- en eindpunt
  • Tijdsduur naar keuze
  • Gepersonaliseerde foto- en video-opdrachten

Een één- of meertalige groep? Vanzelfsprekend vormt dit geen probleem voor Perfect+ . Dit concept is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels of zelfs tweetalig.

Locaties escape game

Brussel, Antwerpen, Brugge, Gent, Mechelen, Leuven, Kortrijk, Rijsel/Lille, Oostende, Ieper, Lier, Parijs, Londen, Knokke/Sluis, Damme, Bergen/Mons en Geldenaken/Jodoigne.

Een heel sterk voordeel is dat we ons uniek spelconcept eender waar kunnen inplanten. Zo organiseerden we dit teamevent al, op vraag van de klant in Ter Kamerenbos, rond Brussels Airport, indoor in de kantoren van de klant, in de bossen rond Leuven, per fiets in Aalst, in de Ardennen, etc. Indien u dus een eigen locatie heeft of een unieke locatie zoekt om de deze escape game te laten doorgaan = geen enkel probleem. Wij realiseren deze waar u wil.

Kort nog even samengevat

Dit is een “one of a kind” concept vol spanning, teamwork, dialoog en uiteraard veel plezier. Twijfel niet langer, boek snel en dompel uw medewerkers onder in een bad vol spanning, teambuilding, fun en nog zo veel meer. Een onvergetelijke teamevent met een ongelooflijke team spirit binnen het bedrijf als gegarandeerd eindresultaat wordt uw deel.

Dit unieke concept van Perfect+ biedt een uitgebalanceerde mix van spanning, teamwork en entertainment. Het is speciaal ontworpen om aan de wensen van klanten te voldoen die op zoek waren naar een alternatief voor de traditionele escape room-ervaring. Met onze ervaring en toewijding hebben we een innovatief concept gecreëerd dat de opwinding en uitdaging van een escape room combineert met de vrijheid en flexibiliteit van een outdoor setting.

Onze activiteit biedt een dynamische omgeving waarin deelnemers samenwerken, communiceren en problemen oplossen, terwijl ze genieten van de frisse lucht en de prachtige omgeving. Of uw team nu klein is of groot, wij kunnen aan uw behoeften voldoen en een onvergetelijke ervaring bieden die de teamgeest binnen uw bedrijf zal versterken.

Wacht niet langer en boek vandaag nog om uw medewerkers onder te dompelen in een unieke ervaring vol avontuur, plezier en verbondenheid. Met Perfect+ bent u verzekerd van een teamevent dat nog lang zal nazinderen en uw team dichter bij elkaar zal brengen.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.