Spannende escape game +

TEAMBUILDING & FUN < ESCAPEGAME

Perfect+ spannende escape game

Escape game in de stad of in het groen als spannende teambuilding activiteit? Op zoek naar een unieke interactieve belevenis met uw team, collega’s…? Zoek niet verder. Onze veelzijdige en megaleuke escape game ‘Dé EscapeGame’ is een buitengewone combinatie van spanning, fun, overleg, teamwork, verrassing, etc.

De wervelende, spannende escape game ‘Dé EscapeGame’ is het resultaat van het samenbrengen van een top spelconcept met de authentieke escape room feelingongedwongen teambuilding en state-of-art technologie.

We sluiten jullie niet op voor een uurtje in een escape room, maar dagen jullie uit tijdens een spannend teamevent in de openlucht (of indoor), iets wat de team spirit binnen uw bedrijf naar ongeziene hoogtes zal boosten. Bepaal een strategie, werk een logische route uit, beraadslaag, ontrafel enigma’s en verdien zoveel mogelijk geld. Enkel door de hoofden bij elkaar te steken en de neuzen in dezelfde richting te laten wijzen, komt een geslaagde ontsnapping in zicht.

Tijdens onze spannende escape game worden de teams uitgerust met een iPad (met interactief stadsplan) en een koffer vol materialen. Doelstelling: kluizen kraken en zo snel mogelijk met de buit ontsnappen. Cryptische codesmysterieuze enigma’s en breinkrakers zijn jullie deel. Kalm blijven, de raadsels oplossen en op die manier de codes binnen de gestelde tijd ontcijferen is de enige optie. Realiseren jullie dit niet, dan blijft er maar 1 mogelijkheid over: zo snel mogelijk ontsnappen, anders zijn de gevolgen niet te overzien.

Onze spannende escape games+

Alles wat u zoekt in een teambuilding, vindt u terug in onze meeslepende escape game.

 • Samenwerking, discussiemomenten en overleg.
 • Leer de collega’s beter kennen.
 • Veel plezier.
 • Licht competitie element en heel veel verrassingen.

Zoals al onze andere teambuilding formules is ook onze spannende escape game ‘Dé EscapeGame’ geschikt voor iedereen binnen het team. Interesses, fysieke capaciteiten, etc. spelen allemaal geen rol. Iedereen wordt in no-time meegezogen in het ongeziene spelconcept.  

Belangrijke opmerking : de EscapeGame wordt uiteraard volledig coronaproof georganiseerd.

 • Kleinere teams (#social distancing).
 • Respect voor de geldende coronaregels
 • Alle toestellen en benodigdheden worden op voorhand (en telkens opnieuw) ontsmet.
 • Er worden alcohol-gels voorzien voor de teams
 • We voorzien mondmaskers, indien nodig.

Nog een garantie van Perfect+ Event Productions : onze escape games worden gepersonaliseerd op maat van jullie wensen, verwachtingen en/of doelstellingen. Enkele voorbeelden :

 • Raadsels en het volledig spelconcept binnen een zelfgekozen thema
 • Samenwerking tussen de teams onderling (= streven naar één bepaald doel)
 • Zelfgekozen start- en eindpunt
 • Tijdsduur naar keuze
 • Gepersonaliseerde foto- en video-opdrachten

Een één- of meertalige groep? Vanzelfsprekend vormt dit geen probleem voor Perfect+ Event Productions. Onze spannende escape game is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels of zelfs tweetalig.

Locaties

Onze spannende escape game ‘Dé EscapeGame’ bestaat al in versies in de volgende steden : Brussel, Antwerpen, Brugge, Gent, Mechelen, Leuven, Kortrijk, Rijsel/Lille, Oostende, Ieper, Lier, Parijs, Londen, Knokke/Sluis, Damme, Bergen/Mons en Geldenaken/Jodoigne.

Een heel sterk voordeel van onze spannende escape game ‘Dé EscapeGame’ is dat we ons uniek spelconcept eender waar kunnen inplanten. Zo organiseerden we dit teamevent al, op vraag van de klant in Ter Kamerenbos, rond Brussels Airport, indoor in de kantoren van de klant, in de bossen rond Leuven, per fiets in Aalst, in de Ardennen, etc. Indien u dus een eigen locatie heeft of een unieke locatie zoekt om de deze escape game te laten doorgaan = geen enkel probleem. Wij realiseren deze waar u wil.

Kort nog even samengevat

Onze superspannende escape game ‘Dé EscapeGame’ is een “one of a kind” concept vol spanning, teamwork, dialoog en uiteraard veel plezier. Twijfel niet langer, boek ‘Dé EscapeGame’ en dompel uw medewerkers onder in een bad vol spanning, teambuilding, fun en nog zo veel meer. Een onvergetelijke teamevent met een ongelooflijke team spirit binnen het bedrijf als gegarandeerd eindresultaat wordt uw deel.

Perfect+ Event Productions ontwikkelde de spannende escape game ‘Dé EscapeGame’ omdat we veel vragen kregen van klanten die een escape room wensten te spelen, maar een te grote groep hadden of niet heel de tijd in één ruimte wilden zitten. We namen deze uitdaging maar al te graag aan en ontwikkelden ‘Dé EscapeGame’. In deze teambuilding activiteit brengen we het beste van een escape room (breinkrakers, raadsels, how-to-begin feeling, nood aan overleg, etc.) samen met een state-of-the-art technologie maar dan lekker in de openlucht. Daarnaast zijn ook kleine groepen (vanaf 5) tot grote (tot 1 000+) mogelijk. The best of both worlds dus.

Verloop van het teamevent ‘Dé EscapeGame’

 • We starten met een algemene en korte briefing over de EscapeGame.
 • Vervolgens worden de teams verdeeld en krijgt ieder team een iPad en een aktentas vol materialen
 • De eerste opdracht : start de iPad op, kies een originele teamnaam en maak een toffe teamselfie.
 • Eerste opdracht volbracht : het interactief plan van het speelgebied, met daarop alle kluizen komt tevoorschijn en de spanning stijgt.
 • Aansluitend eerst de code van de aktentas kraken en de teams trekken het speelgebied in. Of toch beter eerst even de tactiek bepalen en een logische route ‘uittekenen’? Aan jullie de keuze.
 • Op een hoog technologische manier worden de teams van het ene punt naar het andere punt binnen het speelgebied geleid. Ondertussen lossen de raadsels/enigma’s op en verdienen ze de inhoud van de kluizen OF moeten ze ontsnappen bij een foute oplossing. Ondertussen tikt de klok ongenadig verder. De capaciteiten van alle teamleden zijn nodig om deze escape game tot een goed einde te brengen.
 • Wie wordt de eindwinnaar van deze spannende teambuilding escape game? Only time will tell. Bij terugkomst, voor de klok op nul staat, komen jullie dit te weten. Ondertussen nog even gezellig nagenieten, borrelen en napraten met de collega’s over wat de diverse teams allemaal meemaakten tijdens de spannende escape game ‘Dé EscapeGame’. Hier komt nog maar eens de onderhuidse teambuilding boven en worden banden gesmeed tussen de collega’s.

Deze teambuildingactiviteit combineren we uiteraard met plezier met een drink, lunch of diner. We voegen dit optioneel wat graag in no-time toe aan ons voorstel. Aan de hand van uw wensen, verwachtingen en beschikbaar budget stellen onze professionele Perfect+ event producers voor u het ideale pakket samen.

Contacteer ons nu en vraag uw vrijblijvende offerte aan!

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.