Fotozoektocht Picture Brugge+

TEAMBUILDING & FUN < ZOEKTOCHTEN < BRUGGE

Perfect+ Picture Brugge

Fotozoektocht Picture Brugge

Pluis Brugge uit aan de hand van foto’s. Het team dat het snelst en best zoekt, wint een leuke prijs.

Ontdek “Brugge die Scone” tijdens een leuke fotozoektocht!

Gebruik uw arendsoog om de juiste elementen in de stad te herkennen en vind de bijhorende letters. Los de rebus op en zorg dat jullie als eerste op de juiste bestemming raken.

Een leuke prijs wacht op u! Onderweg maakt u kennis met prachtige gebouwen zoals het Gotische stadhuis, het indrukwekkende Belfort, de authentieke Vismarkt, smalle steegjes en leuke pleintjes. Brugge op z’n best!

Onze Teambuildings in Brugge

Brugge Die Scone: Een Betoverende Fotozoektocht Picture Brugge

Stap in de wereld van “Brugge die Scone” met de RallyGame’s meeslepende fotozoektocht. Dit spannende onderdeel daagt de deelnemende teams uit om Brugge te verkennen met een scherp arendsoog en biedt een kans om de rijke geschiedenis en prachtige architectuur van de stad te ontdekken.

Op Pad met Uw Arendsoog

Gebruik uw arendsoog om de juiste elementen in de stad te herkennen. Terwijl u langs de met geschiedenis doordrenkte straten wandelt, moeten de teams de camera’s van hun iPads als vergrootglazen inzetten. Van het Gotische stadhuis tot het indrukwekkende Belfort, van de authentieke Vismarkt tot de kronkelende steegjes en charmante pleintjes – elk detail kan van cruciaal belang zijn om de zoektocht succesvol te voltooien.

Letters Vangen en Rebus Ontcijferen

De uitdaging gaat verder doordat de teams niet alleen foto’s moeten maken, maar ook op zoek moeten naar specifieke letters die verborgen zijn op de verschillende locaties. Elk correct gevangen letterelement draagt bij aan het ontcijferen van een rebus die hen uiteindelijk naar de juiste bestemming zal leiden. Dit vereist niet alleen snelheid en scherpzinnigheid, maar ook een nauwkeurige samenwerking tussen teamleden.

Race tegen de Klok naar de Juiste Bestemming

Het is niet alleen een kwestie van slim waarnemen en snel handelen; de teams moeten ook strategisch zijn om als eerste op de juiste bestemming aan te komen. De race tegen de klok voegt een extra dosis spanning toe aan de zoektocht en verhoogt het competitieve element tussen de teams.

Beloning in het Vooruitzicht

Een beloning van formaat wacht op het team dat niet alleen het snelst, maar ook het best heeft gezocht en de rebus als eerste heeft ontcijferd. Deze prijs voegt een prikkelende factor toe aan het avontuur en moedigt deelnemers aan om het beste uit zichzelf te halen tijdens deze betoverende ontdekkingstocht door Brugge.

Onderweg: Ontmoeting met Brugge’s Pracht

Tijdens deze zoektocht worden deelnemers niet alleen getrakteerd op een intellectuele uitdaging, maar maken ze ook kennis met de prachtige gebouwen die Brugge te bieden heeft. Van de imposante Gotische architectuur van het stadhuis tot de historische charme van de Vismarkt, de smalle steegjes en gezellige pleintjes, het is een reis door Brugge op z’n best.

Kortom, de fotozoektocht in het kader van de RallyGame is niet alleen een race tegen de tijd, maar ook een betoverende ontdekkingstocht die deelnemers in contact brengt met de unieke schoonheid en geschiedenis van Brugge. Een ware test van observatie, samenwerking en strategisch denken in het pittoreske decor van “Brugge die Scone”.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.