Mobiele Escape Room+

TEAMBUILDING & FUN < ESCAPEROOM

Perfect+ Mobiele Escape Room Team Up 2 Escape

Houden jullie van een echte, maar dan ook een ECHTE uitdaging? Waarin samenwerking, overleg en oplossingsgericht denken de keywords worden binnen jullie team? Of zoeken jullie een moment vol spanning en fun? Ontsnappen met je team, together? Zoek niet verder, want dat is precies waar ons gloednieuw en mobiel escaperoom concept ‘Team Up 2 Escape’ voor staat.

Team Up 2 Escape staat bol van de puzzels, cryptische raadsels, logisch nadenken, enigma’s, geheimtaal… Deze kruisen allemaal jullie pad op weg naar de vrijheid. Stap na stap, slot na slot komt je team dichter bij de eindoplossing. Ondertussen tikt de klok ongenadig verder. Onverbiddelijk. Let op, ook de andere teams laten hun hersens kraken en zijn de uitweg op het spoor.  

Wij brengen dé escape room feeling naar uw kantoor, meetingroom, restaurant, of om het even waar.  De mogelijkheden zijn onbeperkt. Beschikbaar in versies van 1 tot 2 uur. Van 10 tot 100 personen, in teams van ca. 6 personen. Een onvergetelijke challenge staat voor jullie klaar. Het is nu of nooit.

Onze Teambuildings in Antwerpen

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.