Eco teambuilding ClimateGame+

TEAMBUILDING & FUN < DE CLIMATEGAME

Perfect+ Eco teambuilding ClimateGame

De prachtige metropool Antwerpen en haar minder gekende linkeroever op een unieke manier al fietsend ontdekken is perfect mogelijk tijdens onze unieke BikeGame.

Gewapend met een iPad, GPS en een kwaliteitsfiets gaan jullie op pad. Vertrekkend vanaf de Grote Markt, richting het Zuid of liever het Eilandje? Even een zijsprong naar Linkeroever en daarna terug richting het historisch centrum. 

Net zoals de meeste van onze teambuildingactiviteiten, bieden wij de eco teambuilding ‘Dé ClimateGame’ 100% coronaproof aan. Dit aan de hand van de volgende ingrepen.

  • Ontsmetting van alle gebruikte toestellen en materialen.
  • Kleinere teams (= #social distancing).
  • Alcoholgels voor alle teams.
  • Mondmaskers, indien nodig.
  • Extra maatregelen op aanvraag mogelijk.
  •  

Aarzel zeker niet en vraag snel een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop voor ons uniek en ecologisch teambuilding concept ‘Dé ClimateGame’. Vele bedrijven gingen u reeds voor en waren één voor één laaiend enthousiast na het spelen van de ClimateGame.

Ook van de deelnemers waren er niets dan lovende woorden:

  • ‘Iedereen binnen het bedrijf zou dit moeten spelen, een echte aanrader’ (medewerker Luminus).
  • ‘Ik heb echt van alles bijgeleerd op een toffe en ongedwongen manier’ (medewerker Siemens Energy).
  • ‘Nu weten we hoe we zelf ons steentje kunnen bijdragen, thuis en op kantoor’(medewerker Proximus).

Onze Teambuildings in Antwerpen

Eco teambuilding concept ‘Dé ClimateGame’

Wanneer u denkt aan een eco teambuilding, denkt u aan een saaie uiteenzetting over het klimaat of het belerend vingertje van Greta Thunberg? Dat nemen we u uiteraard niet kwalijk, dat zouden we waarschijnlijk ook doen, ware het niet dat we bij Perfect+ volledig zelf het unieke eco teambuilding concept ‘Dé ClimateGame’ ontwikkelden en tijdens dit proces ontdekten dat we de klimaatproblematiek ook op een ongedwongen en spannende manier onder de aandacht kunnen brengen.

Veel mensen denken dat ‘het klimaat’ een ver van hun bed show is. Problemen waar ze zelf niets aan kunnen doen, zorgen voor de volgende generatie. Anderen willen wel bijleren over hernieuwbare energie, voedsel van de toekomst of, waarom niet, zelf een klimaatmars organiseren. Tijdens de eco teambuilding tonen we aan die eerste groep dat dit alles dichterbij is dan ze denken en wat ze er zelf aan kunnen doen. Ook de tweede groep komt zeker aan hun trekken en leren bij, op een soms ludieke manier en krijgen allerlei klimaat en eco gerichte opdrachten voorgeschoteld.

Het unieke aan dit ecologisch teambuilding concept is dat er geen competitie element in verwerkt zit, maar dat alle teams samen toewerken naar één gezamenlijk doel. Of ze dit doel bereiken, hangt af van alle teams en alle deelnemers. Iedereen draagt zijn steentje bij, net zoals in het echte leven.

Ieder team start met de gemiddelde ecologische voetafdruk van een gemiddeld Belgisch gezin. Bij het goed uitvoeren van een opdracht, het nemen van een topfoto, het juist beantwoorden van een vraag binnen het thema, verkleint deze ecologische voetafdruk. Per ‘verdwenen’ percentage van de voetafdruk van alle teams samen, komen ze dichter bij hun doel. Slagen jullie er tijdens deze teambuilding in om de gezamenlijk voetafdruk voldoende te verkleinen, pas dan worden jullie gehuldigd als echte ‘climate warriors’.

U wilt dat de collega’s / medewerkers ontdekken hoe ze hun steentje kunnen bijdragen (thuis en op kantoor), de samenwerking tussen de collega’s de hoogte induwen en in één ruk ook nog onvergetelijke momenten beleven? Wacht niet langer en plaats snel hier uw vrijblijvende aanvraag. 

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.