Stadsspel Brugge Dé CityGame+

TEAMBUILDING & FUN < SMARTCITYGAMES < BRUGGE

Perfect+ Stadsspel Brugge 'Dé CityGame'

Stadsspel Brugge? Ons exclusief interactief stadsspel “dé CityGame” is zowat het sterkste en veelzijdigste stadspel dat u zich maar kan inbeelden. En het absolute nec plus ultra qua teambuildingactiviteit in Brugge.

Wat houdt het exclusief interactief stadsspel “dé CityGame” van Perfect+ nu eigenlijk in? Wel, de teams trekken met een iPad de stad in alwaar ze diverse opdrachten te vervullen hebben en zich laten verrassen door het super begeesterend spelconcept. De Perfect+ city game formule, waarin teams het tegen elkaar opnemen en met hun tablet doorheen het mooie en attractieve Brugge cruisen, is zowat  de leukste city game denkbaar en beslist wat u zoekt.

Eens de iPad opgestart is, verschijnt jullie logo. Nu moeten de ploegjes enkel nog een originele teamnaam kiezen en een gekke teamselfie maken. Vervolgens worden ze de volledige city game lang op een bijzondere technologische manier ‘gestuurd’. Dus, laten we wel wezen, dit stadsspel in Brugge is niet zomaar een soort GPS-spelletje, maar een echt state-of-the-art, one-of-a-kind, interactief  teamevent vol verrassingen!

Het wervelend, interactief stadsspel ‘CityGame Brugge’ bevat absoluut alle ingrediënten die een ideale teambuilding onweerstaanbaar maken:

 • stads(her)ontdekking op allerlei vlak
 • samenwerking en overleg
 • strategisch vermogen en samen denken
 • ongedwongen fun en dus een aangename teamsfeer
 • sportief tot licht- of niet-sportief
 • door een andere context en omgeving, wordt een verrijkte en diepere kennismaking met alle teamleden bereikt. Neuzen in dezelfde richting.

Ongeacht waar de interesses liggen, wat de leeftijd en fysieke mogelijkheden zijn, deze teamactiviteit is geschikt voor iedereen binnen je ploeg. Er zijn geen beperkingen voor wie dan ook en iedereen kan zijn/haar gading vinden tijdens het interactief exclusieve stadsspel  Brugge ‘dé CityGame’.

Belangrijk : al onze teambuilding stadsspelen worden georganiseerd conform alle gevraagde coronaregels, zo worden b.v. alle toestellen en materialen constant ontsmet, en zijn er alcohol-gels beschikbaar voor de teams, enz. Kortom, uw teambuildend stadsspel Brugge is volledig coronaproof.

Deze unieke city game is als stadsspel beschikbaar in het: Nederlands, Frans, Engels of zelfs tweetalig (en zelfs: Italiaans).

Bekijk hier een filmpje (60”) over het stadspel “CityGame Brugge”

En vergeet vooral niet de vele troeven van de stad Brugge zoals:

 • De volledige historische binnenstad erkend als Unesco werelderfgoed
 • Met internationale uitstraling
 • Alles op wandelafstand
 • Een veilige stad waar het zeer aangenaam toeven is
 • Een culinair en cultureel paradijs
 • Groots in zijn kleinschaligheid

Vraag snel een vrijblijvende offerte voor een buitengewone teambuilding ervaring met het stadspel Brugge “dé CityGame” en Perfect+ maakt  er binnen de 24 uur werk van… Niets houdt u tegen. Doe het meteen.

Stadsspel Brugge ‘Dé CityGame’

Het stadsspel Brugge “dé CityGame’ is het neusje van de zalm. Deze stad nodigt gewoon uit om er een onvergetelijke teambuilding in te organiseren.

Want de Breydelstad zit tjokvol plekken vol schoonheid en verhalen:

 • de sympathieke historische Markt met zijn onweerstaanbare terrasjes,
 • het magistrale middeleeuwse Belfort en dito Provinciaal Hof,
 • de Burg met zijn prachtig gotisch Stadhuis ,
 • de Heilige Bloedbaseliek, bewaarplaats van het Heilig Bloed van Christus, 3 bouwstijlen ineen,
 • de gezellige Rozenhoedkaai met zijn prachtig zicht op de Halletoren,
 • de Dyver, Groene Rei , Vismarkt, Jan Van Eyckplein,
 • de Onze-Lieve-Vrouwkerk met de ‘Madonna en Kind’ van Michelangelo,
 • het romantische Minnewater,
 • het betoverende, rustige Begijnhof,
 • de prachtige stadskanaaltjes, de fameuze Reitjes, met zijn leuke toeristenbootjes (de beste manier om Brugge echt te bewonderen)  
 • en de vele leuke bruggetjes,
 • het geklipklop van de paardenkoetsen
 • en alles af en toe overgoten met heerlijke beiaardklanken

En wat die toeristenbootjes betreft:

Perfect+ kan voor uw groep een exclusieve rondvaart, gecharterd voor uw groep organiseren, eventueel zelfs met een paar verwennerijtjes aan boord, zoals een glaasje champagne, wat aperitiefhapjes of zo.

Ook integreren we graag uw stadsspel Brugge met een coronaproof terrasje (binnen de toegestane limieten) een leerrijk brouwerijbezoek, een groepsritje met de typische paardentram, een bezoek aan het Groeninghe- (Vlaamse primitieven!) Memling- of historisch interessante Gruuthuse museum.
Of we plegen een bezoek aan het chocolademuseum met pakweg een workshop in groep zoals een chocoladekunstwerk bouwen of smakelijke pralines maken.

Echt! Brugge biedt niet zomaar een wervelend teambuilding evenement van Perfect+ binnen zijn muren, maar een echte totaalbelevenis voor uw medewerkers. Dus waarom niet er meteen een bedrijfsuitstap, of – weekendje met de collega’s van maken? Met Perfect+ als regisseur aan het roer, verkrijgt u gegarandeerd een memorabel teamevenement uitgevoerd in een vlekkeloze coördinatie.

Vele bedrijven en instellingen maakten reeds de keuze voor de city game “Dé CityGame” Brugge en waren, zonder uitzondering, heel erg enthousiast over die unieke combinatie van elementen die bijdragen aan een succesvol geslaagde teambuilding, waar erg lang over nagepraat werd.

Want de stad doorkruisen aan de hand van dit interactief stadsspel, is hét ultieme teamevent. Originele teamfoto’s nemen, opdrachten vervullen, antwoorden zoeken en leuke teamfilmpjes maken, deze cocktail leidt dan ook tot een unieke interactieve belevenis. Je ziet in real-time het scoreverloop van de andere teams, hun positie in de stad en uiteraard ook uw plaats in de ranking. Kortom, spanning troef.

Of je uiteindelijk als de winnaars van het interactief stadsspel Brugge uit de bus komt, hangt grotendeels af van je team en de kwaliteit van samenwerking tussen de collega’s. Nagenieten en ervaringen delen kan dan achteraf tijdens de prijsuitreiking en een borrelmoment waar ook de projectie van de teamfoto’s en -video’s gebeurt. Hilariteit en samenhorigheidsgevoel gegarandeerd.

Nog dit. Ons interactief stadsspel gebeurt steeds volledig gepersonaliseerd en op maat van uw bedrijf en we kunnen altijd een city game ontwikkelen in een andere stad als Brugge, maar waarom zou u? Deze stad is sowieso uw beste keuze. Maar onthou wel dat Perfect+ talloze teambuilding formats gecreëerd heeft die in elk geval altijd zeer flexibel en op maat gepersonaliseerd worden.

Profiteer van wat Perfect+ (met hun kantoren die zelf gesitueerd zijn op nauwelijks minder dan 200 meter van de grote Markt) en van wat de stad Brugge u te bieden hebben qua onweerstaanbare teambuilding activiteiten en onvergetelijke momenten.

Perfect+ staat voor 28 jaar professionele ervaring en heeft duizenden referenties vol klantentevredenheid.

Dus waarop wacht u nog? Contacteer ons vandaag nog en vraag een vrijblijvende stadsspel Brugge offerte op maat.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.