Stadsspel Gent Dé CityGame +

TEAMBUILDING & FUN < SMARTCITYGAMES < GENT

Perfect+ Stadsspel Gent 'Dé CityGame'

Stadsspel Gent? Ons exclusief interactief stadsspel Gent ‘dé CityGame’ is zowat het sterkste en veelzijdigste teambuilding stadspel dat u zich maar kan voorstellen. En het neusje van de zalm qua begeesterend spelconcept.

De Perfect+ city game formule kent qua onweerstaanbare teambuildingactiviteit in Gent zijn weerga niet en is zowat de tofste city game denkbaar, die zeker zal beantwoorden aan uw verwachtingen en beslist levert, wat u zoekt.

Wat houdt het exclusief, interactief stadsspel “dé CityGame” van Perfect+ nu eigenlijk in? Wel, de teams nemen het tegen elkaar op en cruisen met hun iPad doorheen de charmante en reuzegezellige Arteveldestad. Via die tablet krijgen ze een waaier aan gevarieerde opdrachten te vervullen.

Nadat de iPad opgestart is met jullie logo, moeten de ploegjes nog een originele teamnaam kiezen en een leuke teamselfie maken. En dan worden ze de volledige city game lang op een bijzondere technologische manier doorheen de stadsjungle ‘gestuurd’ en van de ene naar de andere verrassing geleid. Deze teambuilding activiteit kan ook gebruikt worden als incentive of belonend bedrijfsuitstapje.

Ongeacht welke leeftijd, fysieke mogelijkheden, persoonlijke interesses er zijn, deze teamactiviteit is geschikt voor alle deelnemers binnen je ploeg. Géén beperkingen voor wie dan ook en iedereen zal zijn of haar gading vinden tijdens het verbazende interactieve stadsspel Gent, ‘dé CityGame’ geheten dus.

Dit wervelend stadsspel ‘CityGame Gent’ bevat onvoorwaardelijk alle elementen die een ideale teambuilding tot een onweerstaanbaar teamevent boetseren:

 • samenwerking en overleg
 • strategisch inschattingsvermogen
 • stads(her)ontdekking op allerlei gebied
 • ongedwongen ambiance wat leidt tot een super aangename ploegsfeer
 • naar voorkeur meer of minder sportief, tot niet-sportief
 • een verrijkte en diepergaande kennismaking met alle deelnemers. Dit wordt nl. bereikt door de andere stadscontext en omgeving én het concept. Neuzen gaan vanzelf in dezelfde richting.

Belangrijk: uw teambuildend stadsspel Gent wordt coronaproof georganiseerd zoals trouwens al onze teambuilding stadsspelen d.w.z. conform alle vereist coronaregels. Toestellen en materialen worden constant ontsmet, er zijn alcohol-gels beschikbaar voor de teams en noem maar op.

 

U wil ook zo’n buitengewone teambuilding ervaring met het unieke stadsspel Gent beleven? Vraag dan vlug een vrijblijvende offerte aan en Perfect+ maakt er binnen de 24 uur werk van… Waar wacht u nog op?

Stadsspel Gent ‘Dé CityGame’

Het stadsspel Gent ‘dé CityGame’ is het nec plus ultra qua onvergetelijke teambuilding belevenis. Deze bruisende stad nodigt gewoon uit als ideale locatie om deze unieke city game in te organiseren.

Bekijk hier een filmpje (60”) over het stadspel ‘de CityGame’

En vergeet vooral niet de vele troeven van de studentenstad Gent zoals:

 • De historische binnenstad vol rijk erfgoed
 • Tjokvol plekken vol schoonheid en verhalen, zoals
 • Monumenten, waterpartijen, kerken, straatjes en pleintjes
 • Bijna alle must sees zijn op wandelafstand
 • Een cultureel paradijs (denk maar aan Het Lam Gods)
 • Een veilige stad vol gezelligheid
 •  

Plekken en bezienswaardigheden en to do’s die op het menu kunnen staan zijn onder meer:

 • Het Lams God bewonderen.
 • Neuzekes snoepen, lokaal bier of streekgerechten proeven in het Groot Vleeshuis
 • Het Gravensteen bezoeken.
 • Varende bootjes kijken op de prachtige Gras- en Korenlei.
 • Foto’s maken op de Sint-Michielsbrug.
 • Een boottochtje over de Leie.
 • De Sint-Baafskathedraal en Sint-Michielskerk.
 • Het Patershol,
 • De Vrijdagmarkt, de Dulle Griet, het Huis van Alijn,
 • Het graffitistraatje,
 • Diverse musea en te veel om op te noemen…

Het stadsspel Gent is beschikbaar in het:

 • Engels
 • Nederlands
 • Frans
 • Of zelfs tweetalig (combinatie van twee talen)

Een wervelend teambuilding evenement van Perfect+ in Gent is gegarandeerd een echte totaalbelevenis voor uw medewerkers of groep. Er is zoveel te doen dat u er gerust een bedrijfsuitstap, of – weekendje met de collega’s van kan maken. Met Perfect+ als coördinerende regisseur aan het roer, garanderen en trakteren wij u op een onvergetelijk, sprankelend teamevenement dat vlekkeloos uitgevoerd wordt.

Vele instellingen en firma’s maakten al de keuze voor de city game “Dé CityGame” Gent en waren daarbij, zonder uitzondering, heel enthousiast over die unieke combinatie van diverse spelelementen die resulteerden in een succesvol geslaagd teambuilding evenement.

De stad doorkruisen aan de hand van ons interactief stadsspel, is wel degelijk hét ultieme teamevent. Een cocktail van onder meer het maken van originele teamfoto’s, het vervullen van opdrachten, het zoeken van antwoorden en het realiseren van leuke tot knettergekke  teamfilmpjes en zoveel meer…, dit alles resulterend in een unieke interactieve belevenis. In real-time het scoreverloop van de andere ploegen, hun positie in de stad en uw eigen plaats in de ranking, dragen verder bij tot een spannende teamactiviteit.

Het CityGame stadsspel Gent is bijgevolg niet zomaar een of ander GPS-spelletje, maar een echte one-of-a-kind, state-of-the-art teambuilding activiteit, die daarenboven ook nog eens vol verrassingen zit.

Het hangt grotendeels af van je team en hun skills om samen te werken of je uiteindelijk als de winnaars van het interactief stadsspel Gent zal eindigen. Napraten het uitwisselen van ervaringen gebeurt, na afloop, tijdens een korte prijsuitreiking waarbij ook de projectie van de teamfoto’s en -video’s getoond worden Dit kan tijdens een borrelmoment waarbij hilariteit en samenhorigheidsgevoel absoluut gegarandeerd zijn.

Nog even dit. Ons interactief stadsspel Gent gebeurt steeds op maat van uw bedrijf en wordt altijd gepersonaliseerd volgens uw wensen; maar we kunnen altijd een city game ontwikkelen in een andere stad, maar waarom zou u? De Gentse binnenstad is een ideale keuze.

Just fort he record: Perfect+ Event Productions realiseerde talloze teambuilding formats die in elk geval altijd zeer flexibel zijn en dus op maat gepersonaliseerd worden.

Ook verrijken we graag uw stadsspel Gent met een coronaproof terrasje, kroeg- of restaurantbezoek of een exclusieve rondvaart met waarom niet een glaasje champagne, wat aperitiefhapjes of zo. Graag organiseren we een bijzondere lunch of diner voor uw groep op een bijzondere unieke locatie, al of niet aangekleed of met wat animatie.

Profiteer nu van wat Perfect+ en deze stad u te bieden heeft om uw team weergaloze teambuilding activiteiten en memorabele momenten te laten beleven. Perfect+ heeft 28 jaar professionele ervaring en vele honderden referenties met een zeer hoge klantentevredenheid.

Verlies geen tijd. Contacteer ons vandaag nog en vraag een vrijblijvende offerte op maat voor een onvergetelijk, teambuildend stadspel in Gent.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.