Office Olympics+

TEAMBUILDING & FUN < Office Olympics

Perfect+ Office Olympics

In een wereld waar werk vaak wordt geassocieerd met deadlines, vergaderingen en bureauroutines, biedt dit teambuildingconcept een welkome afwisseling. Dit uniek teambuildingconcept combineert sportiviteit en plezier door klassieke olympische disciplines om te vormen tot kantoorspelen. Met behulp van alledaags kantoormateriaal transformeren werknemers hun daytime job in een bruisend sportterrein waar teams strijden om de gouden medaille.

De opkomst van de Office Olympics zijn ontstaan als een informele manier om de teamgeest te bevorderen.

En ook om vleugje speelsheid aan de werkomgeving toe te voegen. Wat begon als een spontaan idee, groeide al snel uit tot een top teambuildingconcept. Het biedt medewerkers de mogelijkheid om zich even los te maken van hun dagelijkse taken en samen te komen voor een teamevent vol plezier en competitie.

Kantoormateriaal als sportuitrusting Een van de meest fascinerende aspecten van dit concept is het gebruik van alledaags kantoormateriaal als sportuitrusting. Van nietmachines tot papieren vliegtuigjes en van mappen tot bureaustoelen, alles kan worden omgevormd tot een instrument voor sportieve prestaties. Op een innovatieve manier gebruiken we kantoorspullen in de verschillende olympische disciplines.

Nog geen geschikte locatie? Wij hebben bieden ook de perfecte setting in één van de SportArena’s

Naast het bieden van plezier en hilariteit, brengen de Office Olympics ook verschillende voordelen met zich mee voor bedrijven.

Bevorden van teambuilding, verbeteren van communicatie tussen collega’s en vergroten van betrokkenheid en motivatie van medewerkers. Door een gezonde competitieve sfeer te creëren, dragen de Office Olympics bij aan een positieve werkcultuur en versterken ze het gevoel van samenhorigheid.

Door de verscheidenheid aan kantoorspelen draait het niet alleen om snelheid en fysieke kracht. Er zijn verschillende disciplines die een breed scala aan vaardigheden vereisen. Enkele voorbeelden van populaire kantoorspelen zijn:

  • Bureaustoelrace: Werknemers racen tegen elkaar terwijl ze op hun bureaustoelen zitten en zich voortstuwen met behulp van hun voeten.
  • Papieren vliegtuigjeswedstrijd: Deelnemers vouwen en gooien papieren vliegtuigjes, waarbij ze beoordeeld worden op afstand en precisie.
  • Nietmachine-schieten: Met behulp van een nietmachine proberen de deelnemers kleine projectielen zo ver mogelijk te schieten.
  • Post-it estafette: Teams racen tegen elkaar terwijl ze post-its op een prikbord plakken, waarbij ze snelheid en nauwkeurigheid combineren.

De Office Olympics brengen een frisse wind in de traditionele kantooromgeving

Het concept biedt werknemers de kans om zich te uiten, samen te werken en te genieten van een teamevent vol sportiviteit en kantoorspelletjes. Dus waarom zou je jezelf niet in het diepe gooien en je eigen Office Olympics organiseren? Het is tijd om de bureaustoelen te racen, papieren vliegtuigjes te werpen en te genieten van een dag vol kantoorsport. Contacteer ons snel.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ beleef je onvergetelijke momenten samen.