Stadsspel Brussel Dé CityGame+

TEAMBUILDING & FUN < SMARTCITYGAMES < BRUSSEL

Perfect+ organiseert Stadsspel Brussel 'Dé CityGame'

Stadsspel Brussel? Het interactief stadsspel Brussel ‘dé CityGame’ kent geen concurrentie. Immers, dit begeesterend spelconcept, zowat het neusje van de zalm qua stadsspel, is zonder meer zowat het leukste en meest veelzijdige teambuilding stadsspel dat men zich maar inbeelden kan.

Laten we dit exclusief, interactief stadsspel ‘dé CityGame’ van Perfect+ even proberen samen te vatten. Het komt er op neer dat teams het tegen elkaar opnemen en met iPads voorbij de charmantste en interessantste plekjes van het Brusselse stadscentrum (of andere zones en wijken) terwijl ze ondertussen op hun tablet een staalkaart aan gevarieerde opdrachten toegespeeld krijgen die creatief en correct moeten vervuld worden.

De iPad start op met jullie logo, dan moeten de ploegjes nog een originele teamnaam uitkiezen en van zichzelf, als team, een leuke selfie maken. Dan zijn ze klaar om de gehele city game lang op een bijzonder technologische wijze doorheen de stad gezonden te worden. Aldus worden ze van de ene naar de andere verrassende bestemming geleid. Het fungehalte maakt dat deze teambuilding activiteit ook gebruikt kan worden als belonend bedrijfsuitstapje, incentive of teamcentive.

Het Perfect+ city game programma kent qua superieure teambuildingactiviteit in Brussel geen vergelijk. Het is dan ook zowat de meest meeslepende city game denkbaar. Dit teamevent beantwoordt zonder twijfel aan uw verwachtingen en is beslist wat u zoekt als u onvergetelijke momenten met uw collega’s beleven wil.

Deze teamactiviteit is daarenboven uitermate geschikt voor alle deelnemers binnen je ploeg want er zijn ongeacht de leeftijd, fysieke capaciteiten, persoonlijke interesses enzovoort, géén beperkingen voor om het even wie. Tijdens het verbazende interactieve stadsspel Brussel ‘dé CityGame’ vindt iedereen vast en zeker zijn of haar gading.

Dit wervelend stadsspel ‘CityGame Brussel’ bevat dan ook zowat alle elementen die er een onweerstaanbaar teamevent en een ideale teambuilding van maken:

 • een ongedwongen ambiance, bijdragend tot een zeer aangename groepssfeer
 • samenwerking en overleg
 • strategisch vermogen en inschattingscapaciteiten
 • strategisch vermogen en inschattingscapaciteiten
 • een meer of minder sportieve, tot non-sportieve invulling
 • en vooral een diepgaande, verrijkende kennismaking met alle participanten. De weg van de werkvloer stadscontext én het spelconcept gebaseerd op neuzen in dezelfde richting krijgen, tekenen daar voor.

Niet onbelangrijk: het teambuildend stadsspel brussel werd volledig coronaproof bijgestuurd, zoals trouwens al onze teambuilding stadsspelen. Dat wil zeggen in lijn met alle geldende coronamaatregelen (toestellen en materialen constant ontsmet, alcohol-gels beschikbaar voor de teams, respect voor social distancy en bubbels, ….

 

Zo’n buitengewone teambuilding ervaring dat wil u toch ook wel eens beleven? Vraag dan als de weerlicht een vrijblijvende offerte voor dit unieke stadsspel Brussel aan en wij maken er binnen de 24 uur een voorstel op maat voor op… Go for it!

Stadsspel Brussel ‘Dé CityGame’

Het stadsspel Brussel “dé CityGame’ is een absolute onvergetelijke teambuilding belevenis. Onze hoofdstad blijkt een ideale locatie om deze exclusieve city game in mee te maken.

Bekijk hier een filmpje (60”) over het interactieve stadspel ‘de CityGame’

En vergeet vooral niet de vele troeven van Brussel zoals:

 • Een historische binnenstad vol monumentale schoonheid met
 • Vele plekken vol legendes en boeiende verhalen,
 • Heel wat bezienswaardigheden binnen wandelafstand en
 • Ontelbare indrukwekkende gebouwen, parken, kerken, straatjes en pleintjes. Het is ook
 • Een cultureel en gastronomisch walhalla,
 • Een stad vol gezellige hoekjes, buurtjes, terrasjes in een multiculturele, verrassende smeltkroes

Leuke plekken, must-sees en to do’s die kunnen aangedaan worden, zijn onder meer:

 • De wellicht mooiste Grote Markt ter wereld met de vele gevels van de gildehuizen en zijn mooie gotische Stadhuis
 • L’ilot Sacré en de Beenhouwersstraat en zijn restaurants vol geëtaleerde vissen en schaaldieren
 • De Marollen, de Dansaertwijk en Vismèt
 • Het Warandepark, Parlement, Koninklijk Paleis en Belvue Museum
 • Het imposante Justitiepaleis en de Kleine en Grote Zavel
 • Het Koninklijk Musea voor Schone Kunsten, Magritte- en stripverhalenmuseum
 • De Europawijk
 • Het Jubelpark
 • Shopping, antiek, bier, friet, wafels en topgastronomie en zoveel meer….

Het stadsspel Brussel is beschikbaar in het:

 • Engels
 • Nederlands
 • Frans
 • Of zelfs tweetalig (combinatie van twee talen)

Een sprankelend teambuilding evenement in Brussel van Perfect+ is een garantie voor een absolute totaalbelevenis voor uw collega’s of groep. Er is immers zoveel mee te maken dat een bedrijfsuitstap, of – weekendje met de collega’s tot een gezamenlijk topevenement uitnodigt. Dus waarom niet dit overwegen? Vergeet immers niet dat in het weekend de hotelprijzen zeer laag worden gezet. Perfect+ functioneert daarbij graag als ervaren regisseur. Met 28 jaar professionele kunde, trakteren wij u op een onvergetelijk, sprankelend teamevenement dat gegarandeerd gestroomlijnd uitgevoerd zal worden.

Vele instellingen en firma’s maakten al de keuze voor de city game “Dé CityGame” Brussel en waren daarbij over die uitzonderlijke mix van allerlei spelelementen zeer te spreken want het resulteerde steevast in een  geslaagd en succesvol teambuilding event.

Want ons interactief stadsspel, dat u de  stad laat doorkruisen aan de hand van iPads, is wel degelijk zowat hét ultieme teamevenement. Het is een mengeling van onder meer originele teamfoto’s trekken, opdrachten vervullen, antwoorden zoeken en het maken van leuke tot knettergekke  filmpjes en zoveel meer. Dit maakt het tot een interactieve unieke totaalbelevenis. Voorts kan u in real-time de ranking van de andere ploegjes met hun positie in de stad zien en belangrijker: uw eigen scoreverloop. Dat alles maakt het tot een superspannende teambuildingactiviteit.

Neen, het CityGame stadsspel Brussel is helemaal niet een simpel GPS-spelletje, maar een echte one-of-a-kind teamevent, dat daarenboven ook nog eens state-of-the-art vol surprises zit.

De winnaars van het interactief stadsspel Brussel zal het team zijn dat de beste skills toont qua samenwerking en overleg. Napraten en het uitwisselen van ervaringen grijpt dan, na afloop, plaats tijdens het bekend maken van de winnaars (eventueel uitreiken van een prijs). En dan worden ook de teamfoto’s en -video’s getoond en geprojecteerd. Dit gebeurt tijdens een ontspannend fun-borrelmoment waarbij gelach maar vooral een aangenaam samenhorigheidsgevoel perfect gegarandeerd zijn.

Belangrijk om weten: ons interactief stadsspel Brussel wordt altijd op maat van uw bedrijf gesneden en helemaal gepersonaliseerd volgens uw voorkeuren. We kunnen ook altijd een city game ontwikkelen in een andere stad, maar de Brussels stede zal alvast een ideale keuze blijken te zijn.

Verder upgraden we graag uw stadsspel Brussel met een coronaproof kroeg- of restaurantbezoek, of een terrasje na. Een bijzondere lunch of diner (eventueel ingekleed of met wat heerlijke animatie ) op een uitzonderlijke locatie kan natuurlijk ook altijd.

Perfect+ tekent er voor om uw team een weergaloze teambuilding met memorabele momenten te laten beleven, want onze hoge klantenwaardering en vele honderden referenties bereikten we immers door een 28 jaar lange professionele ervaring.

Ga er meteen voor. Contacteer ons vandaag nog en profiteer van een vrijblijvend voorstel op maat voor uw onvergetelijk, teambuilding stadspel in Brussel.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.