Stadsspel Antwerpen Dé CityGame +

TEAMBUILDING & FUN < SMARTCITYGAMES < ANTWERPEN

Perfect+ Stadsspel Antwerpen 'Dé CityGame'

Een stadsspel in Antwerpen dat alles bevat wat een goede teambuilding moet hebben, kan u alleen maar leiden naar het meest interactieve stadsspel dat u zich maar inbeelden kan, namelijk de exclusieve city game Antwerpen, ‘dé CityGame’ genaamd.

Dit stadsspel is zowat het beste spelconcept op de markt want het staat garant voor een ongelooflijk veelzijdig teambuilding event. Het dankt dit vooral aan zijn ultieme, state-of-the-art, begeesterende combinatie van spelelementen. De city game formule van Perfect+ kent zijn weerga niet en is zo onweerstaanbaar omdat het de deelnemers meesleept op een gevarieerde, enthousiasmerende manier en zo beantwoordt aan de verwachtingen van wie een rijke, veelzijdige en leuke teambuilding activiteit wil.

Wat omvat dit exclusief, interactief stadsspel “dé CityGame Antwerpen” van Perfect+ Event Productions dan wel? Fundamenteel is dat de teams het tegen elkaar opnemen en met hun iPad/ leidraad/ spelconsole doorheen de gezellige en levendige Sinjorenstad geleid worden en waarbij ze via die tablet een waaier aan allerlei te vervullen opdrachten bekomen.

De iPad start op, jullie logo verschijnt, groepjes kiezen nog een originele teamnaam en maken een toffe teamselfie. Dan worden ze de ganse city game lang op een one-of-a-kind, technologische manier langsheen allerlei stadsattracties gestuurd waarbij ze van de ene in de andere verrassing vallen. Een ideale teambuilding activiteit die ook gebruikt kan worden als een belonend bedrijfsuitstapje of incentive voor uw team.

Leeftijd, fysieke kracht, persoonlijke interesses spelen hier geen rol, waardoor deze teamactiviteit geschikt is voor alle participanten binnen je groep. Omdat er géén beperkingen zijn voor wie dan ook, zal iedereen beslist zijn of haar gading vinden tijdens het wonderlijke, interactieve stadsspel Antwerpen, werkelijk het neusje van de zalm.

Het rijk-gevarieerde stadsspel ‘CityGame Antwerpen’ bevat in zijn totaliteit zowat alle ingrediënten die een onweerstaanbare teambuilding tot hét ideale teamevent omtoveren, zoals daar zijn:

 • overleg en samenwerking
 • capaciteit in strategisch denken en inschatten
 • een stadsontdekking op diverse vlakken
 • een ongedwongen teamambiance en dus een super aangenaam ploegsfeertje
 • nadruk op meer of minder tot zelfs niet-sportief (uw keuze)
 • en vooral, een verrijkte en diepgaande kennismaking met alle deelnemers vanwege die andere stadscontext, weg van de werkomgeving, én een concept waarbij de neuzen vanzelf in dezelfde richting staan.

Coronaproof statement: jawel, uw teambuilding interactief stadsspel Antwerpen werd volledig coronaproof omgeturned. Zoals trouwens al onze teambuilding stadsspelen conform de vereiste coronaregels werden aangepast, zoals o.m. toestellen en spelmaterialen die constant ontsmet worden, de alcohol-gels en eventueel mondmaskers die ter beschikking gesteld worden van de teams, enzovoort.

Zulke extraordinaire teambuilding ervaring moet u uw teamspelers absoluut gunnen trouwens ten voordele van een verbeterde teamspirit. Dus ga voor een totaalbelevenis met het interactieve stadsspel Antwerpen en vraag dus zo snel mogelijk een vrijblijvend voorstel en Perfect+ maakt er binnen de 24 uur een instapofferte van… U moest al op de contactknop gedrukt hebben 😊.

Stadsspel Antwerpen ‘Dé CityGame’

Wie op zoek is naar een onvergetelijke teambuilding belevenis, komt zeker aan zijn trekken met het interactieve stadsspel Antwerpen, want “dé CityGame’ is zowat het nec plus ultra qua teambuilding concept en daarenbeoven nodigt deze bruisende stad u gewoon uit vanwege zijn ideale setting om er deze unieke city game in te laten doorgaan.

Bekijk hier een filmpje (60”) over het stadspel ‘de CityGame’

Zovele troeven van deze havenstad dragen ook nog bij aan een onweerstaanbare teamactiviteit, zoals

 • een prachtig centrum vol afwisselend historisch erfgoed
 • met vele plekken vol schoonheid die meeslepende verhalen vertellen, ontelbare monumenten, gebouwen in allerlei stijlen, de Schelde, kerken, leuke straatjes en pleinen waarbij
 • zowat alle must-sees zich op haalbare wandelafstand bevinden,
 • een bruisend oord vol cultuur (Rubens!) en gastronomie, sfeer en gezelligheid.

Diverse bezienswaardigheden, to do’s en leuke plekjes die aangedaan worden, zijn onder meer:

 • De Grote Markt met het standbeeld met fontein van Brabo en zijn prachtige Stadhuis,
 • De indrukwekkende Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en de Groenplaats,
 • De Scheldekaaien, het Zuiderterras, het Steen en het standbeeld van Lange Wapper,
 • Het Zuid en de imposante Leien,
 • Zurenborg,
 • Het trendy Eilandje met het MAS en mooie, nieuwe havengebouw
 • Een zee aan winkels, restaurants en bars, en niet alleen op de befaamde Meir of Keyserlei
 • En teveel leuke straatjes en gezellige pleintjes om op te noemen

Het stadsspel Antwerpen is voorts uitvoerbaar in het Nederlands, Frans, Engels, of in tweetalige versies

Een onweerstaanbaar teambuilding evenement van Perfect+ in Antwerpen tekent voor een gegarandeerde totaalbelevenis voor alle deelnemers van uw groep. Er zijn nl. zoveel mogelijkheden dat, waarom niet, een bedrijfsuitstapje met de collega’s zich a.h.w. opdringt. Met Perfect+ als coördinator wordt u dan getrakteerd op een memorabel, wervelend teamevenement dat daarenboven vlekkeloos geproduceerd wordt.

De keuze voor de interactieve city game “Dé CityGame Antwerpen’ ligt voor de hand. Vele instellingen en bedrijven gingen u voor en waren daarbij, allen eenparig enthousiast over die, vooral bijzondere, combinatie van verscheidene spelelementen die uiteindelijk tekenen voor een succesvol en geslaagd teambuilding event.

De stad doorkruisen aan de hand van ons interactief stadsspel, is wel degelijk een formule voor een schitterend teamevenement. Een leuke mix van het maken van originele teambeelden, het tot een goed einde brengen van meestal ludieke opdrachten, het beantwoorden van soms grappige vragen en het maken van knettergekke  filmpjes en dergelijke meer… dit alles maakt dit spelconcept tot een heel aparte interactieve belevenis. In real-time kan men het scoreverloop van de andere ploegjes en hun positie in de stad zien en een oogje houden op uw eigen ranking… het draagt allemaal bij tot een superspannende team city game.

Het CityGame stadsspel Antwerpen is bijgevolg meer dan het zoveelste GPS-spelletje. U kan rekenen op een one-of-a-kind teambuilding activiteit, met state-of-the-art technologie en boordevol eigenzinnige verrassingen.

Je skills om samen te werken zijn vitaal als je ploegje de winnaars van het interactief stadsspel Antwerpen willen worden. Na afloop volgt immers het uitwisselen van ervaringen tijdens een korte prijsuitreiking. Hierbij zullen de projectie van de teamfoto’s en -video’s tijdens een borrelmoment zeker bijdragen tot enthousiast napraten, een flinke scheut fun en een aangenaam samenhorigheidsgevoel. Een garantie voor een mooie afsluiter.

Te noteren: Perfect+ Event Productions realiseert talloze teambuilding formats die altijd superflexibel zijn en measure made gepersonaliseerd worden. Dus ook de CityGame Antwerpen.

De activiteit kan verrijkt worden met een borrelmoment op een coronaproof leuk terrasje, of afgesloten worden met een kroeg- of restaurantbezoek. Speciale lunch of diners voor uw deelnemers nemen we graag op ons, al of niet op een verrassende locatie, al of niet met wat animatie of aankleding.

Ga nu meteen voor wat Perfect+ en de stad Antwerpen u aanreikt om uw teamgenoten een  weergaloos teambuilding evenement vol onvergetelijke momenten te laten meemaken.

Perfect+ heeft met zijn 28 jaar ervaring in het vak, vele honderden mooie referenties, allen bestempeld met een uitzonderlijk hoge klantenwaardering.

Contacteer ons vandaag voor een niet-bindende offerte op maat en profiteer straks van ons weergaloos teambuildend stadsspel in Antwerpen.

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.