events
incentives
teambuilding

Onze diensten

Perfect+ verzorgt teambuilding activiteiten voor uw bedrijf tot in de puntjes. Ons aanbod is zeer divers: van een interactieve city game of escape game, over culinaire wandelingen en workshops tot fietsrally’s en zoveel meer.  

 Lees meer > 

Een bedrijfsfeest of bedrijfs-evenement organiseren met de juiste omkadering? Perfect+ Event Productions DMC verzorgt meetings, conferenties en bedrijfsevenementen (MICE) met een “plus” aan originaliteit en creatieve meerwaarde.

 Lees meer > 

Zoekt u een geschikte locatie voor uw meeting, meetcentive of incentive? Perfect+ DMC biedt u de meest uitgebreide mogelijkheden in Brugge, Gent, Antwerpen, Brussel, Oostende, Leuven, Mechelen, …. Perfecte locaties voor een uiterst geslaagde meeting of event. 

Lees meer > 

 

De voordelen van een teambuilding, event, bedrijfsfeest, incentive, personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking. Een teambuildingevenement stuurt ook de duidelijke boodschap dat het bedrijf zijn werknemers erg op prijs stelt en gelooft in de toekomst. Daarom hebben we niet alleen een uitgebreid gamma van mogelijke flexibele formules, we producen ook evenementen volledig op maat.

Wij maken uw event+
Lees meer

Ons Team

Evenementenbureau Perfect+ Event Productions DMC werd gesticht in 1993 en is sinds die tijd een gewaardeerde speler in de evenementenwereld, o.a. om bedrijfsfeesten en corporate events te organiseren of team building events op te zetten. Perfect+ Event Productions DMC legt zich vooral toe op de productie van kwaliteitsvolle bedrijfsfeesten vol meerwaarde voor bedrijven en de openbare sector met de klemtoon op creativiteit, originaliteit, professionalisme en een competitieve prijs- kwaliteitsverhouding.

Perfect+ organiseert niet enkel events in Brugge...
Lees meer

Onze klanten

Perfect+ organiseert al uw corporate-events+
Lees meer