Coronaproof personeelsfeest+

CORONAPROOF PERSONEELSFEEST

Perfect+ CORONAPROOF PERSONEELS- FEEST

Tip voor het eindejaar? Een online coronaproof personeelsfeest!

Wat een jaar is 2020 tot nu geweest. Nu we met een tweede golf en een nieuwe lockdown te maken hebben, lijkt het een somber jaareinde te worden. Hoog tijd om het heft in handen te nemen en het moreel van uw personeel te boosten! We maken er gewoon het beste van en brengen een positieve en coronaproof “upper vibe” tot bij uw collega’s thuis!

Ook een online personeelsfeest zorgt voor een deugddoend moment van plezier, fun en zelfs lekker eten. Niet hetzelfde als echt live, akkoord. Maar toch. Sluit een moeilijk jaar toch af met een positieve noot  en iedereen te bedanken voor de tomeloze inzet die nodig was om te blijven doorgaan. En dit uiteraard, helemaal coronaproof!

Wat dacht u van een gepersonaliseerde partybox aan huis geleverd met lekkere hapjes, een flesje cava, een geschenkje of verrassing tot zelfs enkele feestartikelen, al dan niet in een aangepast thema. Maar sowieso samengesteld volgens uw wensen en budget. En pakweg gecombineerd met een livestream met DJ of een optreden van een live band, eventueel een gesproken boodschap, een opgenomen video met sfeervolle wensen of een plezante game of een virtueel moment samen online. Kortom, met vele ingrediënten van een geslaagd personeelsfeest maar dan aan huis bij uw medewerkers in de huiskamer gebracht

De verdiende sfeer en gezelligheid om dit zeer aparte jaar mee af te sluiten, via een online personeelsfeest betekent aldus een perfect alternatief

Contacteer ons voor meer info en een eerste voorstel. Uiteraard zijn er tal van aanpassingen mogelijk om een personeelsfeest in lijn met uw wensen te boetseren en volledig op uw maat te creëren.  

Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.