Teambuilding & Fun

Interactief, ludiek of spannend, maar steeds met de neuzen in dezelfde richting. Dit kun je verwachten van de teambuilding formules van Perfect+. Wij garanderen meer teamspirit en groepsdynamiek in uw bedrijf

BEDRIJFSFEESTEN

Bedrijfsfeest organiseren

Teambuilding wordt door vele bedrijven, waar in team samenwerken belangrijk is, als essentieel beschouwd voor een ideale en functionele, geoliede werksfeer, inzet en dito resultaten.

Perfect+ verzorgt teambuilding activiteiten voor uw bedrijf tot in de puntjes. Ons aanbod is zeer divers: van een interactieve city game (stadsspel) zoals de CityGame en de EscapeGame, over culinaire of zoektocht- tot rallyachtige wandelingen, wervelende workshops tot allerlei soorten fietsrally’s of fun-fietstochten.

Meeslepende formules: 

 • in de stad of in het groen, met een hoge ontdekkingswaarde. 
 • in binnen- of buitenland. 
 • te voet, op de fiets, per boot, oldtimer of zelfs met de paardentram. 
 • meer of minder sportief of competitief (uw keuze) 
 • teambuildingevents voor grote en kleine groepen. 
 • in de locatie, stad, gebied, omgeving van uw keuze.

Al onze teambuildings respecteren volgende regels: 

 • respect voor elkaar 
 • coronaproof d.w.z. dat alle maatregelen i.v.m. coronabestrijding worden toegepast. 
 • inzetbaar en haalbaar voor alle leeftijden en fysieke paraatheid. Dat betekent dat elke teambuildingactiviteit door elke willekeurig samengestelde groep kan worden beleefd. 
 • grote fun en beleveniswaarde. 
 • elke teamactiviteit wordt gepersonaliseerd in lijn met uw bedrijfsuitstraling en -filosofie én daareenboven aangepast aan uw groep.
Samen met je team er voor gaan! Met Perfect+ events beleef je onvergetelijke momenten samen.

Onze Teambuilding activiteiten

Teambuilding (aan elkaar geschreven) of team building (van elkaar geschreven zoals in het Engels) betekent letterlijk vertaald “ploeg bouwen”. Kortom, het gaat over het opbouwen van een sprankelende, dynamische, harmonische ploeg- en werksfeer. Dus het optimaliseren van de werking van je ploeg, je team, je samenwerkende collega’s.

Light

Je hebt team building ‘light ‘waarbij het gewoon gaat om je ploeg even uit hun comfort zone te halen. Elkaar te leren kennen, weg van de werkplek in een andere context , een lossere, ‘andere’ omgeving. Maar steeds geldt: neuzen in dezelfde richting.

Heavy

Tot en met zware trainingen op elkaar ingespeeld te raken en elkaars sterke en zwakke punten te leren kennen, een soort bootcamps dus, niet direct de insteek van Perfect+ by the way. Perfect+ gelooft niet in concepten waarbij de zwakste schakel in de ketting kan geviseerd worden

Theorie

Daar kan een stuk theorie bij zijn waarin men uitlegt hoe de interne samenhang kan verbeterd worden en technieken daarbij worden uitgetest. Perfect+ organiseert teambuildings waarbij elkaar beter leren kennen vooraan staat en door die andere context de interne samenwerking optimaliseert.

Teamcentives

Teambuilding kent een afgeleide die je teamcentives kan noemen, nl. een mengvorm van teambuilding en belonen, b.v. in het kader van retentiemanagement. Doel: een ongelooflijke leuke dag doorbrengen met de collega’s met als meerwaarde de teamspirit versterken.