Perfectplus

CityGame Brussel

Brussel beleven op een onvergetelijke en interactieve manier!

Geen stad leent zich beter voor de onweerstaanbare CityGame 4.0 als Brussel. Hoofdstad van Europa, van België, oude volksbuurten, het historische centrum (l’ilot sacré), de talloze monumenten ….

Dit exclusieve stadsspel dompelt u onder in de essentie van de stad en laat u kennismaken met ontelbare bezienswaardigheden, die als waypoints zijn opgeslagen op uw spel-GPS.

Elk team navigeert langs een andere, onvoorspelbare route vol verrassingen en hoogtepunten. Via de Android Tablet verschijnen opdrachten, vragen en teamfotoshoots. Hiervoor worden in real time punten toegekend en komt alles meteen op een spelwebsite.

Dit stadsspel is de max en een niet te missen belevenis. Ideaal als teambuilding, incentive of gewoon als groepsactiviteit. Van 10 tot 1.000 personen.

Het spel wordt helemaal op maat van het bedrijf gepersonaliseerd naar flexibele start-/eindpunten en duur. Vele opties mogelijk.

De CityGame bestaat in Brussel eveneens in een versie volledig binnen het thema van de aanwezigheid van Belgische stripfiguren in de stad (Belgisch stripmuseum, muurschilderijen, standbeelden, plaatsen refererend aan albums, etc.).  

Meer algemene info over het spelconcept? Klik hier.

CityGame Brussels AXA Move to Meet

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.