Perfectplus

Stadsspel

Omschrijving

Exclusief interactief stadsspel "The CityGame". Met mobiel internet en GPS de stad in. De leukste CityGame ever.

U zoekt een geschikte partner voor een interactieve teambuilding event? De Perfect+ CityGame formule, waarin teams elkaar bekampen via Tablet en GPS,  is wat u zoekt.

Niet zomaar een GPS-spelletje dus, maar letterlijk interactief en dus ... verrassend! Na de briefing wordt via de Samsung Tablet route-informatie gegeven, kunnen de case-vragen worden gelezen, antwoorden worden gegeven, communiceren de teams onderling en is natuurlijk de actuele stand in de Game zichtbaar. De groepen moeten zich zo een weg banen door de prachtige stad en bezoeken o.m. merkwaardige bezienswaardigheden. Hierdoor ontstaat beleving, spanning en de absolute wil om te winnen!

Daarnaast maken de teams met de Tablet foto's die, samen met de eindstand, op een speciale internetpagina worden gezet. De cases en activiteiten zijn gericht op teambuilding, uitvoerend vermogen of strategisch inzicht van de strijdende teams. Alleen logisch nadenken, samenwerking, inventiviteit en goede navigatie leiden tot de felbegeerde overwinning!

De gehele Game lang word je op een fantastische technologische manier 'gestuurd'. Of je uiteindelijk als winnaar uit de bus komt hangt af van je team. Bijkomen kan pas achteraf (bij een borrel?) ...

Mogelijk in Nederlands, Frans, tweetalig NL-FR, Engels (en in Brugge zelfs: Italiaans)

CityGame op maat: er kan altijd een CityGame ontwikkeld worden in gelijk welk thema, volledig gepersonaliseerd, in elke andere stad of regio in Europa, uiteraard met de meerkost voor het creëren ervan.

Kerst/WinterCityGame: bovendien bestaat er van deze unieke interactieve belevenis eveneens een versie, volledig in het thema van kerst en/of de winter. Deze omvat een stop voor een warm drankje (al dan niet op de kerstmarkt) en in het thema opgestelde bonusvragen en foto-opdrachten.

Bekijk ons aanbod in Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Oostende, Ieper, Kortrijk, Lier, Geldenaken, Lille (Rijsel), Parijs en Londen. De CityGame is eveneens beschikbaar in verschillende steden in Nederland. Meer info vindt u op www.gameevents.nl

The one and only CityGame
Interactieve CityGame

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.