Perfectplus

Routebeschrijving

1) Routebeschrijving met de wagen:is wel belangrijk want het is de ENIGE vlotte manier om er te geraken (overal eenrichtingsverkeer in de Brugse binnenstad)

E40 > uitrit 8 > richting Blankenberge/Zeebrugge/Brugge volgen > aan eerste kruispunt met stoplichten: rechtdoor > vlak voorbij dit kruispunt, dus vòòr de tweede lichten: schuin rechts afslaan richting Brugge Sint-Michiels > 2 rotondes altijd rechtdoor > vlak voor het station links meedraaien naar het centrum en rechtsaf onder de viaduct > (*) aan grote rotonde: 90° links > op linkerrijvak blijven > door de tunnel onder ’t Zand en het nieuwe concertgebouw (groot rood gebouw) > aan de eerste lichten rechtsaf meedraaien (= Gulden Vlieslaan) > aan de tweede lichten rechtsaf, bij de Ezelpoort (=Ezelstraat). De Ezelstraat helemaal uitrijden. Op een bepaald moment verandert de straatnaam in Sint-Jakobsstraat en passeert u de Sint-Jakobskerk.

Vijftig meter verder ziet u rechts het conservatorium en daartegenover in de straat links (Naaldenstraat) vindt u na enkele meters al de ondergrondse PARKING "DE BIEKORF". Daar u echt in het hartje van de stad bent, is dit uw beste mogelijkheid om te parkeren (wel betalend), maar daartegenover staat dat ons bureau niet eens 100 meter daarvandaan is (terug de Naaldenstraat uit + Sint-Jakobsstraat iets naar rechts, hebt u tegenover u een klein straatje: het Palmstraatje. Als u dit uitloopt komt u in de Geerwijnstraat. Schuin links, bevinden zich onze kantoren in nr. 9...

 

2) Moet u echt voor onze deur stoppen (om iets af te laden b.v.):

Idem maar de Sint-Jakobsstraat helemaal uitrijden. U ziet in de verte de Markt en voor u op de hoek de patisserie Aux Merveilleux. Naar rechts draaien en de Geldmuntstraat volgen richting Zand. Na 100 meter, de eerste zijstraat rechts in (hoek = winkel Veritas). U kan rustig tijdelijk voor onze deur stoppen. Wat verder in de Leeuwstraat of Oude Zak kan u met wat geluk parkeren (OPGELET : dit is eveneens betalend), anders toertje doen einde straat naar rechts en rond de kerk weer Sint-Jakobsstraat in naar Parking De Biekorf.

 

3) Komt u met de trein: alle bussen aan het station richting Markt nemen en afstappen aan de Markt. Als u met uw rug naar de Halletoren (Belfort) staat > ga richting “café De Beurze” en het stukje straat links ernaast > Neem dan de 1ste straat links (Geldmuntstraat) > Neem daarna de 1ste straat rechts met op de hoek de winkel “Veritas” (Geerwijnstraat)

 

4) Tip: Vanaf (*) in routebeschrijving rechts volgen en het parkeergebouw naast het station binnenrijden. Daar kan u voor slechts € 3,50 een ganse dag parkeren incl. een gratis H+T ticket van De Lijn naar de Markt. Perfect + is van daar dan amper 2 minuutjes te voet (zie 3).

 

Your best bet, zeker als je meerdere dingen te voet te doen hebt in Brugge. Het loopt toch niet lekker? Als u in het centrum bent, bel ons op +32 50 34 76 08 en wij komen u halen.

Kaart weergeven