Perfectplus

Nieuws

Event trends 2018

Technologie staat meer en meer centraal tijdens events.

De vele nieuwe (technologische) ontwikkelingen van de afgelopen jaren kennen ook zeker hun weerslag op de evenementensector. Die zorgen ervoor dat het belang van live communication events steeds meer toeneemt. 

Consumenten houden namelijk vaker contact via sociale media en het internet. Hierdoor kan een live event een zeer grote indruk nalaten. Een belevenis kan uw merk of product voor lange tijd koppelen aan een positieve en unieke ervaring.

Laat ons even de nieuwste trends oplijsten. Hiervoor verwijzen we u graag door naar de blog van onze dochteronderneming Corporate-Events. Daar ontdekt u waarop u best lest wanneer u in de toekomst een innovatief evenement wil organiseren voor uw doelgroep. Wel kunnen we al verklappen dat u best aandacht heeft voor de ervaring, technologie en gezonde catering.  

Perfect+ trotse winnaar van het Eventplanner.be Certificate of Excellence

Het is met gepaste trots dat wij u meedelen dat Perfect+ voor het tweede jaar op rij het eventplanner.be Certificate of Excellence gewonnen heeft. Het is dankzij u, onze klanten, dat wij dit certificaat in ontvangst mochten nemen. U gaf ons een algemene score van maar liefst 9,7 op 10. Bedankt hiervoor! 

Perfect+ voegt zich op deze manier bij een select groepje van vier Belgische en Nederlandse evenementbureaus die dit certificaat in de wacht sleepten. Daarbovenop is Perfect+ het enige bureau tout court dat deze onderscheiding al twee maal mocht ontvangen. Het spreekt dan ook voor zich dat wij hier ongelooflijk vereerd mee zijn. Dit geeft ons de kracht en het vertrouwen om in de toekomst te blijven doen waar we goed in zijn: het afleveren van bedrijfsevenementen, afgestemd op de specifieke situatie van elke klant. 

Nogmaals hartelijk bedankt! 

Het Perfect+ team. 

 

Zo kiest u het perfecte bedrijfsuitje voor uw organisatie

Een potje lasergamen, een gps-tocht of toch die schilderworkshop. Een bedrijfsuitje organiseren waarbij u het iedereen zoveel mogelijk naar de zin wilt maken, is een grote uitdaging. Met deze vijf tips wordt de keuze voor een bedrijfsuitje misschien al iets makkelijker.

1. Bepaal het doel: iets te vieren of teambuilding? 
De allereerste stap die u gaat zetten bij het organiseren van een bedrijfsuitje is het doel bepalen. Is er iets te vieren, bijvoorbeeld een jubileum? Of wordt het tijd voor een teambuildingsdag in het kader van het versterken van het team? Dat bepaalt namelijk hoe de dag eruit komt te zien en wie er uitgenodigd worden. Bij een viering kunt u partners mee laten doen, bij teambuilding is dit juist niet de bedoeling.

2. Stel de verwachtingen vast
Een goede manier om de kans voor een succesvolle bedrijfsactiviteit te vergroten, is door van tevoren een inventarisatie te maken van wat uw team verwacht van zo’n dag én van de soort activiteit. Daarbij kijkt u natuurlijk ook naar het soort mensen in het team. Een creatief bedrijf kan gaan voor bijvoorbeeld een EscapeGame of de CityGame, stadsrally's of zelfs een filmworkshop kan. Een groot bedrijf met verschillende afdelingen, en dus heel veel verschillende mensen, kan bijvoorbeeld op safe spelen en kiezen voor een trip in een rondvaartboot of niet al te sportieve workshops.

3. Kies voor verschillende activiteiten
Om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk mensen tegemoet komt in hun interesses, kunt u het beste voor een activiteit kiezen waarbij iedereen aan bod komt. Wissel bijvoorbeeld een actieve workshop of activiteit af met een culinaire wandeling of een leuke fietstocht. Zorg ook dat u niet voor iets te specifieks kiest. Houtskooltekenen of een sportieve activiteit vindt niet iedereen leuk. Denk aan algemenere dingen als uit eten met een creatieve draai of op een speciale locatie. Natuurlijk kunt u niet iedereen tevreden houden, maar door zoveel mogelijk te spreiden vergroot u wel de kansen. Een CityGame of EscapeGame is ideaal voor elke leeftijd en vraagt weinig fysiek vermogen.

4. Zorg dat er de mogelijkheid is om een boodschap van verbondenheid mee te geven 
Een borrelmoment is de perfecte gelegenheid om een korte mededeling te doen. Iedereen is goedgemutst en vrolijk, dus een bedrijfsuitje is de ideale mogelijkheid om uw waardering voor de medewerkers uit te spreken of cijfers te delen. Ga echter niet al te diep in op werkgerelateerde zaken. Mensen zijn niet in werkmodus waardoor sommige boodschappen misschien minder goed aan zullen komen. Een pure gezamelijke belevenis of onvergetelijke dag is op zichzelf al heel waardevol.

5. Zet het grootste deel van het budget in op een toffe activiteit
Het is geen zonde om het hele budget te spenderen aan dure activiteiten, maar hou nog wat over voor een goed diner of feestavond. Dat maakt zo’n bedrijfsuitje helemaal af. Een goede planning van het budget is dus noodzakelijk. Perfect+ is hier specialist in en biedt echte value-for-money.

Weet u niet zeker welke activiteit voor uw organisatie geschikt zou zijn? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van persoonlijk en aangepast advies.

***************************************************************************************************************

Perfect+ zoekt begeleiders teambuilding

Perfect+ Event Productions zoekt event medewerker/ activiteiten(bege)leider (M/V)

Als event medewerker (M/V) coördineer en begeleid je zelfstandig of met een team de vlotte uitvoering van evenementen voor bedrijfsgroepen. Je vertegenwoordigt Perfect+ op een professionele wijze op teambuilding-, incentive- of andere activiteiten.

Je taakbeschrijving:
Na een korte opleiding kan je ons aanbod aan CityGames, EscapeGames, rally’s, zoektochten of andere programma’s uitleggen en degelijk overbrengen op de deelnemers. Je verzorgt de ontvangst van de delegates met oog voor veiligheid, een perfect verloop en een aangename sfeer.
En dit met enthousiasme en op een animerende positief ingestelde manier.
Je krijgt een briefing en een draaiboek, call sheet en plannetjes mee.
Soms assisteer en help je bij eventuele food & beverage-momenten en overziet de diensten van leveranciers, checkt locaties en afspraken. Je zorgt voor het klaarzetten en weer innemen van spel- of andere benodigdheden. Je zorgt eventueel voor een debriefing en korte feedback en eventuele logistieke opvolging met het HQ. Occasioneel help je op kantoor met de voorbereiding en planning van activiteiten, daarbij ga je administratief zorgvuldig te werk.

Kortom, je streeft, alleen of samen met een team, naar een unieke en onvergetelijke gebeurtenis voor onze gasten/ klanten en bent trots Perfect+ te mogen vertegenwoordigen tijdens elke opdracht.

Profiel
Je bent bereid op freelance of losse basis te werken en bent beschikbaar op weekdagen, soms ook de zaterdag (en uitzonderlijk op zondag). Je bent m.a.w. flexibel inzetbaar, op onregelmatige dagen en uren.
Je weet van aanpakken, durft indien nodig je nek uit te steken en je kan in nood cool, creatief en oplossingsgericht denken en handelen ook tijdens eventuele stresserende situaties
Je werkengagement is positief, met een gemotiveerde, aanstekelijke, enthousiaste instelling.
Je kan gemakkelijk je weg vinden in elke stad, nieuw of niet.
Je bent communicatief en sociaal, je komt no-nonsense en optimistisch over bij klanten, leveranciers en collega’s.
Je bent sociaal en praat gemakkelijk tegen een kleine of grote groep mensen in het Nederlands.
Maar zeker ook in het Frans en het Engels.
Je kan ook administratief uit de voeten en bereid diverse taken inde marge op te volgen.
Je kan zelfstandig werken met zin voor verantwoordelijkheid, bent stipt en hebt een verzorgd voorkomen.
Je kan vlot omgaan met laptops, tablets en leert snel en gemakkelijk het gebruik van IT-tools, gadgets en apps.
Je bent in het bezit van een rijbewijs B. en je bent bij voorkeur woonachtig in de ruime regio rond Brugge (Gent).

Aanbod
Wij bieden een correcte verdienste en volledige onkostenvergoeding volgens onderling overeen te komen afspraken binnen een aangename werk- en ploegsfeer van een event agency met een goede reputatie sinds 27 jaar. Je krijgt voldoende ondersteuning en de nodige opleiding. Je werkt in een sfeer waarbij onze klanten rekenen op een spraakmakende en super aangename belevenis. Het aantal ad hoc opdrachten hangt af van je beschikbaarheid en flexibiliteit. Dit zal doorslaggevend zijn om regelmatig opdrachten te krijgen.

Interesse : contacteer ons via mail (events@perfectplus.be) of telefonisch op +32 (0)50 34 76 08.

Eventplanning is geen e-commerce

Een event laten organiseren is niet als een kant- en klare maaltijd die u gewoon hoeft te bestellen, betalen en de volgende dag kan afhalen.

 

Bij de organisatie van een event willen sommigen dat dit net zo makkelijk en rechtlijnig verloopt als bij het bestellen van een kant- en klaar pakket. U zoekt een eventbureau, geeft door welk evenement u wil laten organiseren, daarna betaalt u de prijs en hiermee is de kous af.

 

Dit zou een gemakkelijke oplossing zijn. Maar een event organiseren is een dienst volledig op maat van uw bedrijf en geen bandwerk. Er komt heel wat bij kijken door het oneindig aantal mogelijkheden, opties en concepten die kunnen gebruikt worden om uw event perfect en onvergetelijk te maken. Elke keuze die u maakt heeft invloed op de prijs.

 

De organisatie van uw event kunt u volledig toevertrouwen aan Perfect+ die jarenlange ervaring heeft in het organiseren van diverse evenementen. Maar de uiteindelijke keuzes die moeten gemaakt worden liggen bij de klant.

 

Wim Van Besien, oprichter en CEO van Perfect+ Event Productions was te gast bij het mediaprogramma ‘Eventplanner.tv’ en legt de struikelblokken bloot tussen de klant en het eventbureau.

 

U wil ook een event laten organiseren volledig op maat, met een ervaren en professionele aanpak? Perfect+ steekt hun creatieve hoofden bij elkaar en bezorgt uw bedrijf een event om nooit te vergeten.

Contacteer Perfect+